Espanyol

Cap dubte amb Rubi

Espanyol. El vicepresident del club, Carlos García Pont, reitera la seva confiança en el tècnic maresmenc i ha deixat clar que l’entitat no fitxarà cap substitut per suplir la baixa de Piatti

El vicepresident de l’Espanyol, Carlos García Pont, ha tornat a mostrar la seva confiança en el tècnic, Joan Francesc Ferrer ’Rubi’. “No tenim cap dubte que és un projecte a llarg termini i encara que va haver-hi resultats que no eren bons, veus la confiança dels jugadors en l’entrenador i és un grup que fa pinya i que vol tirar les coses endavant, cosa que en una altra ocasió no veies. És un tècnic que els agradaria tenir a bastants equips d’aquesta Lliga” ha admès el mandatari aquesta tarda minuts abans de la presentació del futbol base, dels equips femenins i dels ’Special’ a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

D’altra banda, García Pont també ha aclarit que l’entitat no s’està movent per signar un recanvi de Piatti, lesionat de gravetat al genoll i que es perdrà el que resta de temporada. Rubi volia un recanvi per a l’argentí, a causa de les moltes baixes que acumulava l’equip en atac, però els responsables esportius no confien en el rendiment immediat d’una nova incorporació amb poques garanties. “No em consten moviments per a fitxar. Els responsables esportius sempre tenen coses damunt de la taula, però no tinc notícies de coses excepcionals”.

Per últim, García Pont s’ha referit a l’impacte de Wu Lei. Ha assegurat que, en l’àmbit empresarial, el president era conscient de la projecció que anava a tenir el seu fitxatge a la Xina. A escala esportiva, afirma que la direcció esportiva no està sorpresa amb el rendiment del davanter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)