Espanyol

David López té una possible afectació al lligament creuat

Espanyol.Dilluns s’haurà de sotmetre a proves complementàries per conèixer l’abast de la seva lesió al genoll esquerre

Era el minut 17 de partit. David López anava per la banda esquerra per ajudar a Dídac en una incursió d’un extrem del Valladolid. El futbolista no tenia temps d’entrar al seu adversari que acabava a terra amb visibles mostres de dolor. Un mal gest al seu genoll esquerre l’obligava a abandonar la gespa i marxar cap a l’Hospital per passar proves i determinar quina és l’afectació que té al genoll. “Hem d’esperar a veure què té però espero que no sigui greu”, ha apuntat Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ que encara té molt recent el trencament de genoll que va patir Pablo Piatti. “Les proves que li han fet aquesta tarda no han estat prou concloents per a poder tancar un diagnòstic definitiu”, diu el comunicat del club. En aquesta primera avaluació s’aprecia una contusió al còndil femoral extern i un edema al lligament lateral extern. Tot i això, no es pot confirmar una possible afectació al lligament creuat anterior, per la qual cosa s’han programat noves proves complementàries per dilluns.

En tot cas, sembla evident que David López no arribarà al partit de divendres a San Mamés. El tècnic haurà de fer mans i mànigues per reconstruir l’eix de la defensa. Un maldecap continu en aquests últims mesos. Tots els centrals del primer equip han passat per la infermeria. Ara mateix, l’únic a disposició del tècnic per divendres a San Mamés, és Mario Hermoso que avui ha marcat el seu tercer gol davant el Valladolid. Óscar Duarte, segueix arrossegant molèsties al seu pubis, tot i que va entrar en la llista davant de L’Osca, encara no ha fet net. Naldo segueix recuperant-se dels seus problemes musculars i està en la recta final per tenir l’alta però arribarà just per Bilbao. Lluís López torna a consolidar-se com l’alternativa més adient per formar parella amb Mario Hermoso. Rubi l’ha elogiat en roda de premsa. “És un central estratosfèric amb unes condicions molt bones però ha de tenir més regularitat durant un partit i no desconcertar-les. Aquí, David López, l’ajuda molt en aquesta faceta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)