Espanyol

Puado: “Cada minut que jugo és especial”

Espanyol. El barceloní gaudeix de la seva primera temporada amb el primer equip. “Porto 13 partits i això és un munt però lluito per tenir-ne més. No pensava jugar tant”

Javi Puado ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El jove davanter s’ha referit a la seva participació en la seva temporada de debut en el primer equip. El barceloní suma vuit partits de lliga i cinc de copa. “Porto 13 partits en el meu primer any al primer equip i és especial per a mi. 13 partits són un munt però lluito per tenir-ne més. No pensava a jugar tant”. El davanter ha tingut ocasió de marxar en aquest mercat d’hivern. Una de les ofertes que va tenir sobre la taula va ser el Tenerife i fins i tot el Rayo Vallecano es va interessar pels seus serveis. “Marxar? És passat. Jo vaig voler quedar-me aquí per tenir minuts i aprofitar-los”, ha dit el del planter que es troba més còmode de davanter però que s’adapta a qualsevol posició de l’atac. “M’he considerat mitja punta o davanter però m’adapto a les posicions de banda i m’intento adaptar. A Cadis vaig jugar de davanter i vaig marcar però també puc fer gols per la banda”.

D’altra banda, Javi Puado s’ha referit a la greu lesió de David López, la segona baixa en quinze dies per un trencament dels lligaments de genoll al qual cal sumar la de Pablo Piatti. “És una situació fotuda les dues lesions greus que hem patit però són coses del futbol. David López és un futbolista clau per a nosaltres però haurem de donar la cara com a grup”.

Ara l’Espanyol intentarà lluitar per escalar posicions a la taula i acostar-se a la zona de privilegi. “Estem fora de les posicions delicades i el que volem és apropar-nos a Europa per poder lluitar per aquells llocs quan arribi el tram final de la temporada”. El proper rival és l’Athletic Club a San Mamés. “És un bon equip a casa i tenen molts bons jugadors amb grans davanters com Iñaki que ens poden fer mal però anirem a fer el nostre partit i a treure els tres punts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)