Espanyol

Diego López: “Hem de donar un cop sobre la taula a domicili”

Espanyol. El gallec lamenta la baixa de David López “és un cop dur però cal fer tot el possible perquè es noti el mínim”. Ara l’Espanyol persegueix el segon triomf fora de casa a San Mamés

Diego López ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El futbolista gallec ja visualitza el partit de divendres a San Mamés. “Hem de donar un cop sobre la taula i això depèn de guanyar fora de casa. Sabem que no ho estem fent bé fora de casa i cal millorar i fer-ho en un camp tan difícil com San Mamés és un al·licient”. El porter, que és l’únic de la plantilla blanc-i-blava que ho ha jugat tot, no albira un objectiu clar per la temporada fins que no s’arribi al tram final.”Hem de tenir les idees moltes clares. Ens estem recuperant després d’una època dolenta. Falta molt per pensar en Europa i en el descens. Fins que no falti un mes, quatre o cinc partits, no sabrem a què podem lluitar. Hem de pensar a guanyar els tres punts divendres i veurem que ens porta la temporada”. L’Espanyol anirà a San Mamés amb un reguitzell important de baixes. La lesió de David López se li sumen les sancions de Borja Iglesias i Sergi Darder. “Un problema? Ho veig d’una altra forma i és un moment perquè d’altres futbolistes es reivindiquin. Tots poden jugar i estan preparats per fer-ho”. Tot i això, el gallec és conscient de la important baixa de David López. “És un cop dur. És un jugador important i estarà de baixa molts mesos. Ara ens hem de donar suport i en l’àmbit esportiu que es noti el menys possible la seva absència”. Aquí la figura de Mario Hermoso serà important. “És un gran jugador i aquesta temporada ho ha demostrat des del principi” i ha lamentat les constants baixes dels centrals al llarg del curs. “Ha estat una temporada on hem tingut pràcticament els quatre fora i recorre a gent del filial. Són jugadors amb pes específic dins de la plantilla però són coses del futbol. Ara hem de cobrir la baixa de David de la millor forma possible i que es noti el mínim”, ha reiterat. Ara el calendari fa pujada amb rivals de la zona alta però Diego López es mostra confiat. “Hem de donar la cara davant de tots i afronto el calendari amb optimisme encara que ens vinguin equips que estan en la zona alta. Estem bé i amb optimisme”.

Per últim, el gallec ha valorat el penal que li va aturar a Sergi Guardiola. “Vaig tenir la sort d’aturar-lo. “Tinc l’ajuda de Jesús (entrenador de porters) que em facilita informació del llançador són coses que s’entrenen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)