Espanyol

El primer dia sense David

Espanyol. Haurà de conviure amb la baixa de llarga durada d’un dels seus futbolistes més determinants. “Què perdem? Un dels tres millors jugadors de la plantilla”, reconeix Rubi

“Avui comença la meva carrera de fons”, va dir David López en una foto que va publicar a les xarxes socials des del llit de l’hospital on va ser operat dimecres d’una lesió al lligament encreuat del genoll. El futbolista encara amb optimisme, igual que Piatti, operat un dia abans pel mateix problema, els vuit mesos que li queden de recuperació. Tots dos futbolistes han rebut la visita d’alguns companys de vestidor en aquest tràngol. A qui més li costarà de pair tota aquesta situació és a Joan Francesc Ferrer Rubi. El tècnic perd un dels seus homes més valuosos i així ho constatava ahir. “Què perdem? Un dels tres millors jugadors de la plantilla i per alguns el millor. És una pèrdua important i en la seva posició és diferencial”, va dir el maresmenc, que haurà de gestionar els problemes crònics en defensa. “El problema no és perdre un jugador sinó no poder donar continuïtat a la parella de centrals que hem d’anar canviant contínuament. No ho vull posar com a excusa però és una dificultat i haurem de buscar solucions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)