Espanyol

Punt de l’Espanyol a San Mamés (1-1)

Espanyol. L’equip de Rubi ha estat per davant en el marcador durant 70 minuts, gràcies a un gol de Ferreyra, però Raúl Garcia ha empatat en el tram final

L’Espanyol ha arrencat un piunt de la seva visita a l’Athletic després d’estar per davant en el marcador durant 70 minuts. Ferreyra ha marcat el gol blanc-i-blau i Raúl García ha empatat per als bascos en el tram final.

El partit ha començat amb bones notícies. No s’havien jugat deu minuts quan Granero ha filtrat una pilota a l’àrea que Wu Lei ha despenjat amb el cap, regalant una rematada clara a Facundo Ferreyra, que no ha perdonat (0-1). Amb el marcador a favor, l’equip de Rubi s’ha dedicat a frenar l’impuls de l’Athletic per aconseguir l’empat i ha mirat de trobar espais pel contracop. Abans d’arribar al descans, només Markel Susaeta ha estat a prop del gol: un xut enverinat del davanter basc ha obligat Diego López a fer una gran intervenció. L’equip de Garitano ha dominat, però no ha trobat el camí per arribar a l’àrea blanc-i-blava.

El panorama no ha canviar a la segona part. L’Athletic ha posat setge a l’àrea espanyolista, però no ha creat ocasions de perill. De fet, Wu Lei ha tingut la més clara, a part de la del gol de l’empat. El xinès ha rematat massa creuat quan s’havia quedat sol davant Herrerín, en el minut 60.

Finalment, però, un gol en el minut 80 de Raúl García -que ha marcat els tres últims que ha aconseguit el seu equip-, ha equilibrat el marcador. Ibai Gómez ha centrat des de la banda dreta i el dorsal 22 ha rematat de manera impecable amb el cap, creuant la pilota al pal dret de la porteria de Diego.

L’Espanyol, en tot cas, suma sis jornades seguides puntuant i es consolida en la zona mitjana de la taula.