Espanyol

Melendo arriba als 50

Espanyol. El davanter de Sant Adrià ha sumat a aquesta xifra després de jugar a San Mamés. Aquest matí els seus companys ha felicitat amb ell aquesta efemèride de manera divertida

L’anècdota de l’entrenament ha estat el túnel que li han fet a Óscar Melendo per celebrar els 50 partits que ha fet en lliga. El davanter de Sant Adrià s’ha convertit en un dels futbolistes claus en aquest tram de temporada. Rubi li ha donat l’alternativa i ja suma 12 titularitats i computa 1.142 minuts. Ja ha jugat més aquest curs que sumant la seva participació en els dos cursos anteriors junts. El seu debut va ser a Mendizorrotza el novembre del 2016 de la mà de Quique Sánchez Flores. Des de llavors ha anat creixent en silenci fins a convertir-se en un futbolista important en aquest segon tram de la temporada. Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ l’ha col·locat de titular en els últims cinc partits de lliga i ahir, en un partit exigent físicament com a San Mamés, ho va tornar a fer. L’únic futbolista de l’Escola RCDE que ha arribat al primer equip segueix creixent malgrat una aparença fràgil, pels seus 163 centímetres d’alçada que amaga per una endimoniada conducció de pilota i un tren inferior musculat que juga contra la gravetat. Un futbolista en creixement continu i cridat a ser un dels referents de l’Espanyol en els pròxims anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)