Espanyol

Naldo: “Vaig acabar a San Mamés amb el cap inflat”

Espanyol. El central ha explicat gràficament la feina defensiva davant l’Athletic. “Hi van haver més centres que en un partit normal. És un punt però vam poder fer el 0-2 en un duel difícil i de molta lluita”

Naldo ha comparegut aquest matí en sala de premsa. El central va jugar de titular divendres a San Mamés fent un bon partit. El brasiler feia sis setmanes que no jugava per una lesió muscular. “Em vaig trobar bé. Només em faltava ritme de partit però vaig acabar amb bones sensacions. Era un partit molt dur i vaig acabar amb el cap inflat”, deia en relació a totes les pilotes laterals que va haver de rebutjar a San Mamés, en concret 58 centrades laterals, 29 en la primera part. Ara el seu concurs a l’eix defensiu és clau per la lesió de David López per un trencament de lligaments de genoll. “He de demostrar que puc jugar i estar en un bon moment”, ha reflexionat el central que ha donat rellevància al joc fet a Bilbao. “La defensa i tot l’equip vam estar bé. Hi van haver més centres que en un partit normal. Vam lluitar i amb un bon nivell de futbol. És un punt però vam poder fer el 0-2 en un partit molt difícil i de molta lluita”. El brasiler està fent treball específic per reforçar els músculs després de dues lesions musculars seguides. “He de cuidar aquesta part abans dels entrenaments i dels partits. Un treball de prevenció per evitar lesions” i no ha trobat explicació a la quantitat de baixes. “Les baixes en els centrals. “Sempre volem jugar i estar preparats per entrenar però no hi ha una explicació. Tots els centrals que han jugat ho han fet bé, començant per Lluís. Ara espero que David com Piatti es recuperin aviat després d’una lesió tan greu de tots dos”

Per últim, el brasiler no descarta la possibilitat d’anar a Europa després de sis jornades sense perdre. “Ens queden onze partits i hem de lluitar per estar el més a prop d’aquesta possibilitat i poder estar a Europa. Guanyant partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)