Espanyol

Melendo: “Ens marquem el repte de guanyar al Sevilla”

Espanyol. El davanter destaca la figura de Wu Lei: “És un jugador diferencial, el que millor es desmarca de la plantilla junt amb Borja Iglesias”

Óscar Melendo s’ha convertit en un dels futbolistes essencials per a Joan Francesc Ferrer ’Rubi’. El davanter ja és l’onzè futbolista amb més participació de la plantilla. Acumula 1.142 minuts i cinc titularitats consecutives per un total de dotze al llarg de la temporada. És el seu millor any com a professional i ja suma més minuts aquest curs que els dos anteriors. “Tots els jugadors el què necessitem són minuts i la confiança que ens dona el tècnic als jugadors ens fa veure que tots podem ser útils”, ha explicat sobre la seva alta participació. Un registre on ha explotat la faceta de passador. I és que el de Sant Adrià ja ha aconseguit quatre assistències, un fet que el converteix en el millor de l’equip en aquesta estadística però segueix patint per sumar el seu primer gol, la gran assignatura pendent.”Rubi vol que els mitjapuntes siguem decisius amb gols o assistències”, ha apuntat tot i que no es capfica amb les dianes. “L’any passat vaig marcar dos gols i aquest encara cap. Espero ajudar i si no fer assistències. No em preocupa la falta de gol sinó que és un objectiu per millorar”.

Ara Melendo està centrant en el partit següent davant el Sevilla on l’equip espera sumar la setena jornada sense perdre i marxar a l’aturada de lliga amb la ratxa intacta. “Ens marquem el repte de guanyar al Sevilla. És un equip molt difícil però a casa estem fent el nostre joc i creant ocasions”. El conjunt de Pablo Machín jugaran dijous partit d’Europa League contra l’Spartak de Praga. “Tenen una gran plantilla i no els afectarà la fatiga”. Melendo considera que l’Espanyol pot signar “un partit d’igual a igual” davant els andalusos tot aprofitant el factor casa “estem forts” i “l’encert de cara a porteria” serà clau per decantar el triomf. Una victòria situaria l’Espanyol a només tres punts del Sevilla. Tot i això, Melendo no vol parlar d’una hipotètica classificació continental. “És un partit molt important i no ens marquem cap repte europeu. Volem guanyar aquest partit i si, al final de lliga, podem somiar amb coses boniques benvingut sigui”. El futbolista també ha destacat el canvi de cara lluny de casa. “Volíem canviar fora de casa i era un repte que teníem i ja s’ha vist en els últims partits. Estem aguantant tot i que volem jugar la pilota però no sempre es pot i l’important és treure punts”.

Per últim, Melendo ha destacat el paper de Wu Lei. “És un jugador diferencial i que s’ha adaptat molt bé a l’equip. És el que es desmarca millor de l’equip junt amb Borja Iglesias”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)