Espanyol

Una de freda i dues de calentes

Espanyol. El bon rendiment de Wu Lei i Facundo Ferreyra contrasta amb el d’Alfa Semedo, que té un paper testimonial sota la direcció de Rubi

Pas a pas, l’Espanyol és cada cop més a prop de trobar el camí que li permeti retrobar-se amb les excel·lents sensacions ofertes en el primer terç de la temporada. Refermat en la rereguarda i especialment en la línia ofensiva, l’arribada de Wu Lei i Facundo Ferreyra ha permès a Joan Francesc Ferrer, Rubi, apuntalar l’equip en una segona volta que, com es preveia, és de gran exigència per a tothom.

Guanyant crèdit jornada rere jornada, ambdós futbolistes estan marcant el camí del conjunt blanc-i-blau, responent a la confiança que el club va dipositar en ells i incrementant així el rendiment ofensiu de l’Espanyol. Un context que contrasta amb la situació d’Alfa Semedo. Incorporat del Benfica en el passat mercat d’hivern en qualitat de cedit però sense opció de compra amb l’objectiu d’aportar contundència i múscul a la medul·lar, el mig centre de Guinea Bissau continua sense convèncer Rubi, i ha tingut fins ara un paper gairebé testimonial. Dels sis compromisos que ha disputat el conjunt català des de la seva arribada –contra el Vila-real encara no tenia el transfer–, Semedo tan sols ha participat en dos. El dia de la seva estrena en una convocatòria no va disputar cap minut, en el duel contra el Rayo, i va haver d’esperar a Mestalla per debutar –va gaudir de 18 minuts–. En la jornada següent, Semedo va tornar a entrar en la segona meitat, i en aquesta ocasió va disposar només de 12 minuts en què va fer una actuació força irregular. “No va ser afortunat, potser va posar-se nerviós després d’alguna pèrdua i no va saber sobreposar-se, però va posar-hi actitud i no vull massacrar-lo”, va afirmar Rubi. El cert, però, és que des de l’empat contra el cuer de la lliga, Semedo no ha tornat a comptar més per al preparador maresmenc, fins al punt de quedar fora de la llista en els dos últims compromisos de l’equip, contra el Valladolid i contra l’Athletic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)