Espanyol

L’Espanyol diu adeu a la ratxa i s’allunya de les places europees

Espanyol. Un solitari gol de Ben Yedder de penal permet al Sevilla torna a vèncer a domicili quasi mig anys després, deixant l’equip de Rubi a nou punts de la sisena plaça

L’Espanyol ha vist truncada la bona dinàmica de resultats que acumulava en les darreres setmanes -sis jornades sense perdre- contra un rival directe com el Sevilla i veu com les opcions d’enganxar-se a la zona alta s’allunyen una mica més. Una pena màxima comesa per Mario Hermoso sobre André Silva poc després de la represa ha permès a Ben Yedder anotar l’únic gol del triomf del conjunt andalús, en el qual ha tornat a debutar com a tècnic Joaquín Caparrós. Així, la derrota soferta avui a l’RCDE Stadium deixa l’equip de Rubi a nou punts de la sisena plaça, posició que ocupa precisament el Sevilla, quan manquen deu jornades per a la finalització del campionat. De la seva part, el Sevilla, que no guanyava lluny del Pizjuán des de la setena jornada, s’apropa a la quarta plaça, el gran objectiu del club d’aquí a final de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)