Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“El Sevilla ens ha guanyat per ofici”

Joan Francesc Ferrer Rubi estava trist per la derrota que va posar fi a la seva bona ratxa. “El més just era un empat i me’n vaig amb la sensació que el Sevilla ens ha guanyat per ofici. Ells, a la segona part, amb poc, s’han endut el partit. Hem pagat molt car un error.” “Ens ha faltat estar molts més fins en els últims metres”, va dir en referència al penal d’Hermoso. Una derrota que deixa l’Espanyol en terra de ningú a manca de deu jornades. “No permetré cap relaxació. La lliga no s’ha acabat i queden deu jornades. El que vull és guanyar partits per acabar el més a dalt possible.” I hi va afegir: “Ens adonem quan juguem amb rivals que estan pensats per estar entre els cinc o sis primers que hem de fer moltíssimes coses per obtenir-ne alguna cosa.” El tècnic també es va referir a la picabaralla final. “Ens hem sentit menyspreats al final pel temps afegit”, va dir Rubi, que va confirmar l’expulsió de Darder, per la segona groga, i una altra groga a Dídac Vilà. Tots dos no seran al Camp Nou per sanció i pel reglament intern de club podrien tenir una sanció econòmica.

Per la seva banda, el tècnic del Sevilla, Joaquín Caparrós, va valorar el triomf. “Era una setmana molt dura per a nosaltres i guanyar diu molt de la nostra plantilla. En la segona part hem sabut patir quan més ens fallaven les forces. Ara hem de tancar la ferida que tenim i ho hem de fer amb victòries” , va dir Caparrós, que també es va referir a la picabaralla del final del partit, en què el porter Juan Soriano va ser expulsat després de veure la segona groga un cop finalitzat el partit per haver-se encarat amb l’afició. “Veurem si hi podem recórrer”, va dir el tècnic del Sevilla. Un final de partit en què Dídac Vilà i Darder també van veure grogues. Cap dels dos no podrà ser al Camp Nou per sanció.

RUBI

“No permetré cap relaxació. La lliga no s’ha acabat i queden deu jornades”

JOAQUÍN CAPARRÓS

“Era una setmana molt dura i hem sabut patir. La victòria diu molt del nostre equip”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)