Espanyol

Melendo: “Podem guanyar al Camp Nou”

Espanyol. A poc més d’una setmana del derbi, Óscar Melendo es mostra optimista i assegura que la plantilla blanc-i-blava està convençuda que pot donar la sorpresa en la visita al Barça

Una de les millors notícies d’aquesta temporada a l’Espanyol ha estat la irrupció d’Óscar Melendo. El migcampista de Sant Adrià, que va ser protagonista principal en la darrera victòria blanc-i-blava en un derbi, signant l’únic gol del partit, ha revelat que en el vestidor de l’RCDE Stadium estan convençuts que poden sorprendre el Barça dissabte de la setmana vinent. “Tenim el convenciment que podem guanyar”, ha assegurat aquest migdia, en roda de premsa. “És el millor partit de l’any, el més important i il·lusionant, i ens dirà on som”, ha manifestat també. “El nostre següent objectiu és guanyar al camp del Barça. Sempre mirem cap amunt, quan quedin menys jornades ja veurem quins són els nostres objectius”, ha afegit.

Melendo, que dilluns defensarà la samarreta de la selecció catalana a Montilivi, contra Veneçuela, considera que la temporada de l’Espanyol és, en general, bona. “Amb alguns defectes, però estem fent les coses molt bé”, ha comentat en aquest sentit. “Tenim assimilada la idea de joc, però ens manca ambició per tancar els partits. Quan donem aquest pas, creixerem”, ha reconegut.

Lesió de Ferreyra

Facundo Ferreyra ha hagut de retirar-se abans de la conclusió de la sessió d’entrenament d’aquest matí, a la ciutat esportiva Dani Jarque, per culpa d’una lesió a la musculatura isquiotibial de la cama dreta. L’Espanyol ha anunciat que l’argentí serà sotmès a proves mèdiques dilluns, per determinar l’abast exacte de la lesió que pateix

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)