Espanyol

Facundo, un mes de baixa

Espanyol. Les proves realitzades al davanter argentí confirmen que pateix una lesió de grau dos a la musculatura isquiotibial de la cama dreta. No és l’únic lesionat, Rosales té trencat el nas i haurà de portar una màscara facial per jugar

El davanter argentí es va lesionar el passat divendres. Les proves realitzades aquesta tarda han confiat els pitjors pronòstics. El davanter argentí pateix una lesió de grau dos a la musculatura isquiotibial de la cama dreta, hi haurà d’estar un mínim d’un mes de baixa. Concretament la informació de l’Espanyol concreta que podria arribar a sis setmanes fora dels terrenys de joc. En el millor dels casos el davanter es perdrà un mínim de sis partits de lliga començant pel derbi de dissabte al Camp Nou a què cal afegir els duels davant el Getafe, Girona, Alavés, Llevant i Celta. Si la lesió, s’allarga fins a les sis setmanes, tampoc estarà disponible Betis i Atlético, incrementant la sagnia d’absències fins a vuit partits. De fet, un dels grans fitxatges de l’hivern, només podria disputar les últimes dues jornades de lliga davant el Leganés i Real Sociedad. Des de la seva arribada, Facundo Ferreyra ha disputat 190 minuts i ha marcat un gol.

D’altra banda, aquesta no és l’única mala notícia en forma de lesions per a l’Espanyol. El club blanc-i-blau ha revelat que Roberto Rosales té trencat el nas per una forta contusió produïda en l’últim partit de lliga davant el Sevilla. Una fractura dels ossos propis del nas que no l’impedirà participar en la dinàmica de grup però que l’obligarà a jugar amb màscara protectora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)