Espanyol

Primera sessió al complet

Espanyol. Mario Hermoso i Hernan Pérez, els últims internacionals que s’han incorporat a la dinàmica de l’equip després de l’aturada per compromisos internacionals

Per primer cop aquesta setmana, Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ ha tingut a la seva disposició tots els seus efectius un cop disputada la setmana de compromisos internacionals. Així, Mario Hermoso i Hernán Pérez, els dos últims futbolistes a afegir-se a la disciplina blanc-i-blava, ja han pogut participar de la sessió a porta tancada celebrada aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. De cara al derbi de dissabte contra el Barça, el preparador maresmenc compta amb diverses baixes: David López, Piatti, Óscar Duarte i Ferreira, per lesió, a més de Sergi Darder, en aquest cas per sanció.

La plantilla de l’Espanyol completarà aquest divendres l’última sessió de treball abans del compromís davant l’etern rival, que es disputarà dissabte (16.15 hores) al Camp Nou. El cos tècnic ha programat l’entrenament a les 16.15 a porta tancada tot i que, seguint les indicacions de LaLiga, durant el primer quart d’hora es permetrà l’accés als mitjans de comunicació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)