Espanyol

Rubi: “Guanyar el Barça seria el dia més feliç com a professional”

Espanyol. El tècnic sobre Piqué. “Jo em desmarco d’això i m’importa ben poc. Estem per sobre d’aquestes ximpleries”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquesta tarda per valorar la prèvia del derbi de demà al Camp Nou. La compareixença ha gravitat sobre tres eixos: les declaracions de Gerard Piqué, que han molestat el preparador per la seva insistència. Les qüestions sobre Wu Lei, a càrrec, dels múltiples periodistes xinesos presents a la sala i una altra tongada relativa al pla de joc que té previst aplicar”.

Derbi.

“Tot es magnífica en un derbi i volíem treballar amb més en privacitat. Tenim un pla i l’aplicarem al cent per cent perquè tenim ganes de fer una cosa important. Hem incidit en tot i és el que intentem fer sempre però aquest és un rival que t’obliga a donar un nivell altíssim i has de cuidar, més que mai, els detalls”.

Piqué.

“És la meva segona roda de premsa prèvia en un derbi i sempre em pregunten pel Gerard. Jo em desmarco d’això i m’importa ben poc. Hi ha valors més importants què l’econòmic i és la humilitat. Però era un programa d’humor. El nostre club ja s’ha posicionat al respecte. No he contestat Piqué. Hi ha valors a la vida més important què els econòmics. Estic en un club fantàstic, tenim la nostra història com a patrimoni i la humilitat. El meu tarannà sempre serà de respecte i que no es reactivi res. A mi m’és igual el que digui Piqué. Estem molt per sobre d’aquestes ximpleries. Estem concentrats en el partit i m’és igual qui marqui el gol”.

Onze conservador.

“Em balla un jugador en l’alineació i el que vaig notar era el tema físic. I he de decidir si aposto per un perfil més de qualitat o físic”.

Sergio García.

“Si va convocat està per ser titular. Ha evolucionat bé tota la setmana. És un jugador que, si comença d’inici, se li pot fer molt llarg el partit”.

Wu Lei.

“Ha vingut a principi de setmana molt fatigat però a finals de setmana ja l’he vist millor. Ha tingut una setmana en la qual no ha estat al cent per cent. Sí, ha influït per la preparació del partit. Ha tingut laringitis. Serà el seu primer derbi si surt d’inici o en la segona part. Ja sabeu les virtuts que té al camp”.

Pressió per a Wu Lei i comparativa amb Messi.

“Això és un partit Barça - Espanyol, no Wu Lei - Messi. Ell no ha arribat al nivell de Messi però és un gran jugador per a nosaltres. Però no és el nostre Messi. No és una comparativa correcta. Estem parlant massa de Wu Lei però l’hem de deixar treballar i que estigui tranquil”.

Optimisme.

“Tenim un vestidor que sortirà al mil per mil. Tenim un convenciment i un pla i ho deixarem tot al Camp Nou. En el futbol pot passar de tot i demà pot passar. Fa deu anys l’Espanyol era cuer i va guanyar el primer”.

Possessió.

“La pilota la vull tenir però és difícil i hem de tenir la capacitat per sortir de la pressió després de la pèrdua. I has de tenir personalitat per passar-te la pilota davant un equip acostumat a tenir-la. El meu objectiu demà no és tenir més possessió que el Barça. M’equivocaria. Al partit d’anada, es va confirmar que si deixàvem córrer el Barça, et fa molt de mal”.

Pla de joc.

“S’intentarà veure un Espanyol reconeixible i que no té por del rival. No anirem amb el lliri a la mà. Guanyar el Barça seria el dia més feliç com a professional”.

Final de lliga sense objectius.

“No estic d’acord en el fet que la lliga ja estigui acabada. Queden objectius per lluitar. Són deu jornades”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)