Espanyol

Naldo aprofita el seu moment

Espanyol. El central brasiler ha ofert un bon rendiment en els tres últims partits, en què ha estat titular com a conseqüència de la lesió de David López, especialment al Camp Nou, on va ser un dels blanc-i-blaus més destacats

El bon funcionament de la defensa de cinc que dissabte va plantejar Rubi al Camp Nou, i que va estar a punt de donar una alegria a l’afició de l’Espanyol, s’explica, en bona part, per la destacada aportació de la tripleta de centrals. Si Mario Hermoso va estar a l’altura del que s’espera d’un futbolista internacional i Lluís López va demostrar, una vegada més, que és jugador per a la primera plantilla, l’actuació de Naldo va tornar a ser impecable. El brasiler, ubicat en el costat dret de l’eix central blanc-i-blau, es va mostrar impermeable en el joc frontal i no va cometre errades davant d’una davantera de primer nivell mundial. De fet, des que va accedir a la titularitat, com a conseqüència de la lesió de David López, les tres actuacions d’Ednaldo Gomes Pereira –contra l’Athletic, el Sevilla i el Barça– han estat notables. “Estic content de com estic jugant i satisfet dels partits que he fet, tot i que ha hagut de ser després de l’infortuni del David, a qui envio molts ànims. En tot cas, havia estat treballant tota la temporada per aconseguir una oportunitat i qui decideix és l’entrenador. Espero fer més partits com el d’aquesta tarda, o millors”, deia dissabte a la sala de premsa del Camp Nou.

Interrogat sobre el canvi de sistema defensiu, de quatre a cinc jugadors, que el seu equip va estrenar contra el Barça, Naldo va confirmar que l’havien estat treballant durant l’aturada de la lliga i no va voler pronunciar-se sobre la possibilitat de jugar sempre amb aquesta disposició. “Hem de pensar el que és millor per a cada partit. Aquest sistema de tres centrals funciona contra equips que juguen molt bé per dins. Ho decidirà l’entrenador”, va concloure. Finalment, el dorsal 5 blanc-i-blau, que el proper mes de setembre complirà 37 anys i té contracte fins al final de la temporada que ve, es va mostrar partidari de girar full i pensar només en el pròxim partit, que el seu equip jugarà dimarts, contra el Getafe, a l’RCDE Stadium.

Notable debut de Lluís López i Adrià Pedrosa en el derbi

Óscar Melendo, Marc Roca, Lluís López i Adrià Pedrosa, quatre futbolistes de la pedrera blanc-i-blava, van jugar dissabte al Camp Nou defensant la samarreta de l’Espanyol. Dos d’ells, Lluís i Pedrosa, van debutar, a més, en un derbi. Ahir, el central manresà parlava en roda de premsa i, a més de destacar que el seu equip va competir bé i va plantar cara al gegant blaugrana, va celebrar que en l’onze titular de Rubi hi hagués una representació tan important de jugadors fets a la ciutat esportiva Dani Jarque. “S’està demostrant que el club està treballant bé a la base i que hi ha futbolistes que podem pujar al primer equip. És un orgull poder defensar el teu equip i fer-ho amb companys amb qui has estat jugant des de petit”, va comentar. Quant a la seva situació personal d’aquesta temporada, a cavall entre el filial i el primer equip, Lluís va assegurar que està molt centrat en la seva feina: “Miro de treballar per ajudar l’equip. Aquesta és la clau: centrar-me en el que em toca fer. Soc conscient que soc jugador del B i que he d’ajudar allà on em demanin.”

El de dissabte va ser el vuitè partit de Lluís en el primer equip (cinc de lliga i tres de copa). Els mateixos que porta Adrià Pedrosa (també cinc de lliga i tres de copa). Si el lateral esquerre té fitxa del primer equip des d’aquesta temporada, el central la tindrà a partir de la temporada que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)