Espanyol

Rubi: “És un derbi i tenim unes ganes boges de guanyar”

Espanyol. “Stuani ens va fer un mal impressionant en la primera volta”. El tècnic no pensa en la zona baixa. “No tenim el fantasma del descens i no ho contemplem” i de les crítiques “És un error matxucar-me perquè sigui de casa”

JJoan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquest matí per valorar la prèvia del partit de demà davant el Girona (Montilivi, 13.00 h). Un duel on els blanc-i-blaus buscaran el seu segon triomf lluny de casa on no guanyen des de l’octubre davant el cuer, l’Osca. El Girona transita pel camí invers: gran fiabilitat a fora però amb problemes per guanyar a casa on no ho fan des de l’octubre. Tots dos equips estan immersos, matemàtiques a la mà, en la lluita per la permanència.

El partit.

“Són importants pels punts però també per la rivalitat. Ens toca una alegria i hem de competir molt bé”.

Llista.

“Hi ha gent que té algun problema físic per l’acumulació de partits i per això ens emportem vint jugadors”

Dues velocitats.

“En l’aspecte ofensiu ens està costant però no és pels plantejaments perquè creuen en ell”

Avantatges a la brossa.

“Ens ha passat moltíssim. Hi han partits que s’han anat per no marcar un segon gol i després acabem fallant en una acció defensiva. O marques un segon o has d’aguantar les empentes del rival”.

Permanència.

“No tenim el fantasma del descens i no ho contemplem. Sabem que guanyant un partit hauria de passar una hecatombe però s’ha de guanyar”.

Avantatges perdudes.

“Preparem el partit per guanyar i la pena és que quan hem tingut partits per guanyar se’ns ha escapat i no estaríem parlant d’aquest dèficit. Defensivament hem tornat a recuperar la solvència i hem de millorar respecte a la fase mitjana i ofensivament per sota”.

Pendents dels rivals del descens?

“Miro tots els partits de lliga i en el que em fixo més és en els propers rivals per fer informes no perquè estiguin a baix”.

El Girona i fer-li mal.

“És un equip que ha canviat respecte a la primera volta: juga ara amb defensa de quatre que de cinc i toca més la pilota. No diré les seves mancances públicament”.

Stuani.

“Ens va fer un mal impressionant en la primera volta. Dos gols en cinc minuts. Però tenen el Choco Lozano i Doumbia que són futbolista que van al xoc i Stuani té molta eficàcia de cara a gol i si el deixem rematar i estar a gust patirem molt.

Resistència al patiment.

“Pensem a guanyar aquest partit hi ha equips que ho estan passant fatal i no volem ser un d’aquests. Si guanyem, ens podrem apropar als de davant,i és prou motivació.

Girona i estadística a casa.

“Sabem que és un derbi i tenim unes ganes boges de guanyar. Ells no han guanyat des de fa temps a casa i pensaran que se’ls ha escapat moltes oportunitats i nosaltres pensem el mateix dels partits a fora”.

Situació personal.

“Si se’m matxuca més, per ser de casa, és un error. Tinc plena confiança per defensar aquest escut i si els de fora parlen... jo la confiança de dins la noto”.

Tornada a Montilivi.

“Tinc bons records, gents que em va ajudar en un moment però quan comenci el partit no hi han amistats”.

Llista de Convocats:

Diego López, Roberto, Naldo, Duarte, Rosales, Javi López, Mario Hermoso, Lluís López, Pedrosa, Víctor Sánchez, Darder, Melendo, Álex López, Marc Roca, Granero, Borja Iglesias, Sergio García, Hernán Pérez, Puado i Wu Lei. Són baixa: David López, Piatti, lesionats, i sancionat Dídac Vilà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)