Espanyol

Entrades exhaurides per veure l’Espanyol femení

Espanyol. La previsió del club és omplir el RCDE Stadium amb 40.000 aficionats per veure l’Espanyol - Atlético del dia 22 d’abril. Un registre que significaria la millor entrada d’un partit de futbol femení a Catalunya

L’Espanyol té previst fer del 22 d’abril un dia històric pel futbol femení. Aquell dia a les 11 del matí el RCDE Stadium acollirà el duel de primera divisió entre l’Espanyol i l’Atlético de Madrid. L’entitat blanc-i-blava fa setmanes que està cuinant a foc lent aquest partit històric com una fita per projectar arreu de l’Estat la força del futbol femení i, especialment, a Catalunya on pot establir un rècord d’assistència. El club ha anunciat que les entrades de les quals disposava pel duel del 22 d’abril han quedat exhaurides. Les entrades ja han estat lliurades als abonats, aficionats i a entitats per a aquest partit corresponent a la jornada 28 de la Lliga. Tot i això, el club recorda que les entrades són gratuïtes i recomana als socis i aficionats que finalment no les vagin a poder utilitzar, que les lliurin a familiars, amics o coneguts que sí que puguin acostar-se aquell dia a l’RCDE Stadium i omplir el recinte amb 40.000 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)