Espanyol

Rubi i els seus desitjos de futur

Planificació. “El present i el futur han de ser el futbol base, però si fóssim capaços de tenir una economia per fer dos o tres retocs de molt de nivell seria un projecte molt bonic i seria l’ideal”, ha diagnosticat el tècnic per millorar el projecte

Joan Francesc Ferrer Rubi mira amb enveja els projectes a llarg termini d’altres clubs. De fet, el somni de qualsevol entrenador és fer madurar una idea i veure com va creixent i enriquint-se amb els petits matisos. Un procés d’envelliment que fa més robusta la proposta de joc. Cada vegada que en té l’oportunitat elogia els clubs que donen consistència i llarga vida a una idea de joc en mans d’un entrenador. Rubi continuarà essent el tècnic de l’Espanyol la temporada vinent i la idea del club és anar fent créixer les arrels del seu projecte. Ahir va tenir temps per dibuixar els seus desitjos de futur per al seu Espanyol. “El present i el futur ha de ser el futbol base i és el que jo penso. No matar un futbolista perquè s’equivoqui quan tinguin 20 anys. Es treballa molt bé la base. Però si fóssim capaços de tenir una economia per fer dos o tres retocs de molt de nivell seria un projecte molt bonic i seria l’ideal”, ha diagnosticat el tècnic. De fet, això és el que ha fet aquesta temporada. Pocs fitxatges, només un: Borja Iglesias, i la cessió de Rosales. Més endavant han vingut Facundo, Wu Lei i Alfa Semedo. “No crec que sigui un fitxatge errat, queden partits per jugar”, ha dit sobre el portuguès, que no està tenint gaire minuts. De Rosales i la possible renovació després de la cessió no s’ha pronunciat però ha dit: “Aquest cas és un fitxatge encertat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)