Espanyol

Rosales diu adeu a la temporada

Espanyol. Les proves fetes confirmen que el defensa pateix una lesió de grau 1-2 a la musculatura isquiotibial esquerra. El lateral estarà un mes de baixa i té pràcticament impossible tornar a jugar abans que s’acabi el campionat de lliga

Males notícies per a l’Espanyol. Les proves complementàries que se li han practicat a Roberto Rosales confirmen que el defensa pateix una lesió de grau 1-2 en la musculatura isquiotibial esquerra. El jugador, que ja ha començat el tractament conservador i el treball amb els fisioterapeutes, necessitarà un període de recuperació marcat al voltant d’un mes fins que pugui tornar a competir. Si, es compleixen els pronòstics, el futbolista diu adeu a la temporada. La lliga acaba el cap de setmana del 19 de maig i només podria arribar a disputar l’últim partit de lliga a casa davant la Real Sociedad.

Rosales no va poder completar el partit davant l’Alavés i que va haver de ser substituït després de notar molèsties a la cuixa esquerra que el van obligar a retirar-se abans del descans. La baixa del veneçolà es suma a les de David López i Pablo Piatti, de llarga durada, i un altre muscular que arrossega Facundo Ferreyra.

D’altra banda, Adrià Pedrosa no ha pogut exercitar-se avui amb els seus companys. El defensa s’ha desplaçat a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque on ha estat avaluat pels serveis mèdics i després de confirmar un procés de gastroenteritis ha tornat al seu domicili. S’espera, però, que la seva evolució sigui bona i demà pugui incorporar-se a la sessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)