Espanyol

L’Espanyol empata amb el Celta i diu adeu a Europa

Espanyol. Els blanc-i-blaus s’han avançat amb un gol de Wu Lei però els gallecs han equilibrat el marcador amb un gol de Maxi Gómez

Espanyol 1 celta 1

ESPANYOL:Diego López, Javi López, Naldo (Óscar Duarte, 65’), Hermoso, Dídac Vilà; Darder, Marc Roca, Granero (Sergio García, 75’’); Melendo, Borja Iglesias (Ferreyra, 88’), Wu Lei.CELTA:Rubén Blanco, Mallo, David Costas, Hoedt, Olaza, Okay (Pione Sisto, 65’), Lobotka, Jozabed, Boudebouz (Hjulsager, 77’), Aspas (Cabral, 90’), Maxi.GOLS:1-0 Wu Lei (33’); 1-1 Maxi Gómez (72’)..ÀRBITRE:Undiano Mallenco (col·legi navarrès) va mostrar targeta groga a Granero (38’); Okay (41’);Roca (81’).PÚBLIC:34a jornada del campionat de lliga al RCDE Stadium. 15.680 espectadors van veure el partit en directe.

L’Espanyol necessitava un triomf aquest nit davant del Celta per aferrar-se al somni europeu de la setena plaça. Perdre o empatar era dir pràcticament adéu a aquesta possibilitat. Els blanc-i-blaus no han pogut passar de l’empat i han tornat a caure en els mateixos errors que l’ha perseguit al llarg d’aquesta temporada: no tancar els partits. Els periquitos s’han avançat amb un gol de Wu Lei, a la primera part. Un bon gol gràcies a una preciosa assistència de Marc Roca. L’Espanyol veia la llum de la victòria i en la segona part encara ha redoblat els seus esforços. Però una contra letal, després d’una falta a favor a la frontal gallega, ha acabat amb un gol de Maxi Gómez. L’empat ha desendollat als catalans que amb més passió que cap no han pogut fer el gol del triomf davant un Celta que ha tingut un parell d’ocasions per emportar-se el triomf. Un empat que ha deixat moixos als futbolistes blanc-i-blaus per la forma com s’ha produït. Un partit on els de Rubi han anat de més a menys però que han deixat escapar 23 punts en tota la lliga després d’avançar-se en el marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)