Espanyol

Wu Lei, a foc lent

Espanyol. Ha perdut protagonisme en els onzes de Rubi i, després d’una arribada fulgurant, sap que encara té molts passos per fer. “És possible que necessiti més temps per a adaptar-me per complet”.

Wu Lei va començar de manera meteòrica la lliga. La seva participació va ser aire fresc per un Espanyol que travessava, al gener, la pitjor crisi de resultats del curs. El temps i les setmanes han anat desdibuixant la participació del xinès que ha perdut pistonada i la seva condició de titular habitual en els onzes de Joan Francesc Ferrer Rubi. Wu Lei entra en les rotacions però no ho fa amb aquell aire indiscutible de l’inici. “Els entrenaments són més ràpids i forts. Una vegada controlava la pilota, a la Xina tenia un o dos segons per a decidir el següent pas a donar. Però aquí, de seguida, tens a sobre els jugadors rivals”, explicava el davanter en declaracions al portal xinès Hupu. Wu Lei fins i tot ha deixat clar que la seva aclimatació serà un xic més llarga malgrat la confiança amb què encarava els seus inicis. “És possible que necessiti més temps per a adaptar-me per complet”.

Més enllà d’això, el punta es felicita per l’entorn on està creixent i considera clau el caliu dels seguidors blanc-i-blaus. “Els afeccionats aquí estan molt apassionats per mi, per sobre de les meves expectatives. Crec que he ajudat l’atac de l’equip en els primers partits que porto aquí, per això em donen el seu reconeixement. Són seguidors molt realistes”, deia Wu Lei que ja suma 2 gols amb l’Espanyol i un total de 825 minuts disputats amb 9 titularitats. Unes xifres que el col·loquen com el 15è jugadors de la plantilla amb més minuts i ja per davant d’Hernán Pérez amb 795’.

Per últim, el xinès també s’ha referit a les semifinals d’aquesta nit entre el Barça i el Liverpool de Champions League i tenia clar quins són els seus desitjos. “Espero que el Liverpool guanyi la Champions aquest any, perquè ja es va quedar a les portes l’any passat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)