Espanyol

Víctor Sánchez manté la fe

Espanyol. No tanca la porta a assolir la setena posició. La proesa depèn de sumar els nou punts en joc i esperar dues derrotes de l’Athletic Club amb un calendari més exigent

Víctor Sánchez ha comparegut en roda de premsa. El capità blanc-i-blau està tenint més protagonisme en aquest tram final de lliga gràcies al canvi tàctic de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’. Més enllà del seu renovat protagonisme, el rubinenc sempre s’ha mostrat com un home de club i de grup. Ara només pensa a sumar els nou punt que resten per acabar la lliga i intentar un impossible: atrapar a l’Athletic Club que està en la setena posició a una distància de sis punts. Les matemàtiques ho deixen clar. L’Espanyol ha de fer el ple i no especular. El primer rival és l’Atlético de Madrid a casa i després ja vindran Leganés i Real Sociedad. “És un rival duríssim sempre”, ha comentat Víctor Sánchez que espera repetir les bones sensacions del curs anterior on l’Espanyol es va imposar 0-2 al Wanda amb David Gallego a la banqueta. “Ja vam guanyar l’any passat i perquè no fer-ho aquest. A l’anada ja vam fer un duel molt seriós”. I ara només visualitza la setena posició. “Hem d’intentar-ho i tant de bo en acabar la jornada estiguem tres punts més a prop”. Víctor Sánchez també ha reconegut que no pot assegurar totalment que guanyant els nou punts en joc s’aconsegueixi, però “tampoc és tan irreal”, ha insistit perquè intueix que l’Athletic Club pot perdre un parell de partits en el que resta de campionat. Els bascos han de jugar aquesta jornada davant el Valladolid a Zorrilla; després reben a San Mamés el Celta i tanquen la lliga al Sánchez Pizjuán davant el Sevilla. Un calendari dur amb dos equips que lluiten per evitar el descens i el tercer per jugar la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)