Espanyol

Granero: “El grup ha apostat al màxim per Europa”

Espanyol. Ha destacat la mentalitat del grup, en la seva aposta per jugar una competició continental, i no conformar-se amb la permanència

Esteban Granero ha comparegut aquest matí en roda de premsa per valorar el bon moment de l’Espanyol i la seva possibilitat d’entrar a Europa. “Estem preparats i amb moltes ganes. Tenim un estat de confiança alt i un bon estat físic. Arribem a final de temporada amb garanties i preparats. Conscients que és un partit important i que necessitem una victòria davant un rival complicat”. La combinació per anar a Europa depèn també d’un triomf del Sevilla davant l’Athletic Club de Bilbao. “Nosaltres hem de guanyar i el que passi, més enllà, no ens ha d’afectar”. El madrileny ha valorat el fet de jugar aquesta ’final’ a casa.”És millor jugar-te la possibilitat d’anar a Europa a casa amb la teva afició i la teva gent. Segur que ens ajudaran com ho han fet al llarg de la temporada i en l’últim partit davant l’Atlético de Madrid”. Un partit especial davant el seu exequip. “Jugar contra la Real sempre és especial. Tinc amics dins de l’equip i la ciutat. Sant Sebastià va deixar petjada en mi i els estaré agraït. Més enllà d’això, del minut zero al noranta, estaré pel partit”.

Granero ha destacat la mentalitat del grup en la seva aposta per Europa i no conformar-se. “És el final del camí i fa cinc partits teníem dues opcions: la permanència, a les nostres mans, i després Europa, tot i que estava molt lluny, nosaltres vam apostar per aquest camí. I ara arribem a l’últim partit amb possibilitats”.

El futbolista té una empresa d’Intel·ligència Artificial, Olecip, però no va voler desvelar quin era el rendiment grupal que li pronosticava a l’Espanyol. “No he vist les dades”, ha revelat tot i que considera que “el nivell de l’equip és el que s’ha vist a inici de temporada i en aquest final” i també ha destacat “S’ha fet un salt de qualitat important aquesta temporada i ara l’objectiu

Final UEFA Glasgow.

Avui fa 12 anys de la final de la UEFA de Glasgow davant el Sevilla. Una final que l’Espanyol va perdre als penals. Des de llavors l’Espanyol no ha tornat a trepitjar una competició continental. “Això ens ha de servir per a les nostres aspiracions de futur i no ser tímids en les nostres ambicions. Estem en una línia ascendent per poder optar a aquestes coses. Nosaltres com a jugadors, clar que tenim la il·lusió d’arribar-hi per estar-hi tot i tenir menys capacitat econòmica. Les bases estan ben ficades i només ens queda treballar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)