Espanyol

Darder: “Volíem que fos una temporada històrica”

Espanyol. Es felicita per la classificació per a Europa i desitja que sigui ’l’inici d’una cosa bonica. No ens podem quedar aquí i ho hem d’allargar l’any vinent”

Sergi Darder ha estat un dels futbolistes que ha parlat avui des del restaurant de Castelldefels on l’equip ha fet un dinar de germanor convidat pel president, Chen Yansheng. El mig va iniciar la pretemporada amb el famós lema del darderisme: no rendir-se mai i lluitar pel màxim. Com si d’un ritual, l’Espanyol ha trobat la recompensa justa en el tram final de la temporada. Un èxit europeu alimentat a còpia de persistència i perseverança. La victòria davant la Real, en el darrer partit, combinat amb el triomf del Sevilla al Pizjuán ho ha fet possible. “El més important és que vam fer el nostre treball sabent que no depeníem de nosaltres. El Sevilla va ser un equip professional com ho som tots”, ha recordat el d’Artà que també s’ha referit a la seva lesió en el minut 7 de partit. Va poder aguantar fins a l’inici de la segona part. “Vaig perjudicar més a l’equip que ajudar-lo. Era un partit molt important. Quan em va passar la lesió no estava ni per jugar cinc minuts més. Però vaig aguantar fins que vaig poder”. Darder ha reconegut l’estat d’eufòria que ha viscut l’entitat i els aficionats. “A l’Espanyol no estem acostumats a celebrar títols i aquesta va ser una gran alegria. El que vam intentar, des del principi, és que aquesta no fos una temporada més i ho hem aconseguit”, ha argumentat per afegir: “Volíem fer una temporada històrica, que no fos una més, i era el somni que teníem tots. S’ha acabat la temporada però això és l’inici d’una cosa bonica que hem d’allargar la temporada vinent”.

La classificació per Europa obligarà a tornar abans del previst. Encara no hi ha un calendari oficial però l’equip podria tornar a finals de juny o, a tot tardar, primers dies de juliol. El primer partit de la fase preliminar de l’Europa League és el 25 de juliol. “Estem encantats de començar abans per una cosa així però encara no estem dins del tot i hem de passar tres eliminatòries. Esperem passar-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)