Espanyol

Wu Lei passarà pel quiròfan

Espanyol. Serà intervingut, aquest dijous, d’una lesió en l’articulació acromioclavicular de l’espatlla esquerra. El club espera que estigui totalment recuperat per disputar l’Europa League

Wu Lei, com informàvem en la nostra edició d’avui, haurà de passar pel quiròfan aquest dijous. El davanter blanc-i-blau ha acabat la temporada amb una lesió de grau III-IV en l’articulació acromioclavicular de l’espatlla esquerra que necessitarà cirurgia per a la seva total recuperació. L’atacant xinès, que es va incorporar a l’Espanyol en el mercat d’hivern, va arribar directament des de la Copa Àsia, un cop que la selecció del seu país va ser eliminada del torneig. Wu Lei va patir, durant la disputa d’aquest campionat, una patologia de segon grau en l’articulació acromioclavicular esquerra que, però, no li va impedir seguir competint amb la seva selecció.

A finals d’abril, en el partit davant el Celta, en una caiguda fortuïta, el davanter va notar certa inestabilitat a l’espatlla esquerra i va ser sotmès a un nou examen. El diagnòstic va precisar que, a partir d’aquell moment, l’estat de la seva espatlla li podria causar molèsties de manera continuada.

El club va valorar operar-lo fa un parell de setmanes i així accelerar el seu període de recuperació però es va ajornar l’operació per la lluita que tenia l’Espanyol per ficar-se a Europa. El davanter, que ha marcat tres gols aquesta temporada, serà intervingut a l’Hospital Universitari Dexeus de Barcelona aquest dijous. El davanter romandrà un parell de dies al centre hospitalari abans de tornar al seu domicili i començar el procés de rehabilitació. En principi, s’espera que Wu Lei pugui arribar en plenes condicions de participar en la primera eliminatòria de l’Europa League que es jugarà l’última setmana de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)