Espanyol

Wu Lei, operat amb èxit

Espanyol. El davanter xinès ha passat, aquesta tarda, pel quiròfan per solucionar els seus problemes a l’espatlla esquerra

Wu Lei ha passat aquesta tarda pel quiròfan per solucionar els seus problemes a l’espatlla esquerra. El xinès tenia una lesió de grau III-IV en l’articulació acromioclavicular que requeria cirurgia per a la seva total recuperació. Els doctors Xavi Mir, Víctor Marlet i la doctora Teresa Marlet, acompanyats pel metge del primer equip del’ Espanyol, Carles Hernández, i el coordinador dels serveis mèdics del club, Manuel González, han procedit a la reconstrucció dels lligaments coracoclaviculars i acromioclaviculars de l’espatlla esquerra de Wu Lei, així com la reducció d’una luxació clavicular. La intervenció, que ha durat un parell d’hores, ha estat un èxit i el davanter xinès encara haurà de romandre al centre hospitalari durant un parell de dies abans de tornar al seu domicili i començar el procés de rehabilitació. En principi, s’espera que Wu Lei pugui arribar en plenes condicions de participar en la primera eliminatòria de l’Europa League que es jugarà el 25 de juliol. En total es marca un període de baixa estimat entre sis i vuit setmanes, tot i que anirà passant diferents visites de control durant aquest temps. La primera ja s’ha programat per a la propera setmana.

L’atacant xinès, que es va incorporar a l’Espanyol en el mercat d’hivern, va arribar directament des de la Copa Àsia, un cop que la selecció del seu país va ser eliminada del torneig. Wu Lei va patir, durant la disputa d’aquest campionat, una patologia de segon grau en l’articulació acromioclavicular esquerra que, però, no li va impedir seguir competint amb la seva selecció. Quan va arribar al conjunt blanc-i-blau es va valorar el seu estat mèdic i es va determinar que podria seguir jugant amb normalitat. Wu Lei es va convertir en un habitual en l’onze titular des que va debutar amb l’Espanyol, a Vila-real, davant el conjunt local. En total ha disputat 12 partits en lliga, vuit de titular, i ha marcat tres gols. Tot i això, la temporada ha estat difícil pel xinès. A finals d’abril, en el partit davant el Celta, en una caiguda fortuïta, el davanter va notar certa inestabilitat a l’espatlla esquerra i va ser sotmès a un nou examen. El diagnòstic va precisar que, a partir d’aquell moment, l’estat de la seva espatlla li podria causar molèsties de manera continuada. Però el mateix jugador va manifestar la seva voluntat de seguir competint fins al final del campionat donada la rellevància dels tres partits que quedaven i en l’àmbit esportiu també es va estudiar i valorar tot el que Wu Lei podria seguir aportant a l’equip. Des d’aquell instant el davanter xinès va començar un treball específic tant en l’àmbit mèdic com de fisioteràpia que li ha permès completar la temporada. El xinès s’ha convertit, en un dels referents de l’Espanyol de Rubi, des de la seva arriba al gener. El seu feeling amb l’afició ha estat instantani i encara més després de la carta que ha dirigit fa dos dies als aficionats on explicava les seves vivències arran de gespa després de classificar-se per Europa. “Mai hauria imaginat que el futbol fos tan pur i sincer”, va relatar del qui va viure dissabte com “el moment més feliç de la seva carrera. Un record que no oblidaré mai”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)