Espanyol

Rubi, lluny de l’Espanyol

Espanyol. Els agents del tècnic estan negociant amb el Betis la seva incorporació al conjunt andalús

El passat cap de setmana, des de Sevilla apuntaven que Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ era un dels candidats millor situats per fer-se amb la banqueta del conjunt andalús per ocupar el lloc deixat per Quique Setién. El club blanc-i-blau no va donar crèdit a aquestes informacions, que situaven com un rumor de mercat. Rubi estava planificant des de dilluns el projecte, mà a mà, amb el director de futbol professional, Francisco Joaquín Pérez Rufete. Era el retorn de l’Espanyol a Europa després de 12 anys de sequera i ningú es podia imaginar una sortida del tècnic maresmenc. A primera hora del matí tot ha fet un gir copernicà. Els agents del preparador estan negociant els detalls del nou contracte de l’ara tècnic de l’Espanyol. Els rumors d’unes hores abans es barregen amb incredulitat i certa ràbia continguda a les oficines de Cornellà. Ara mateix, el futur de Rubi és una incògnita però sembla que estigui més fora que dins de l’Espanyol. I en cas de continuïtat, com quedaria la seva situació després de negociar obertament amb un altre club tenint contracte amb vigor? Rubi va arribar fa un any a Cornellà i s’ha convertit en l’arquitecte de l’actual projecte basat en el planter. Un curs amb certes turbulències però amb la convicció que el maresmenc era l’home que havia de pilotar la nau durant molts anys. Ara tot sembla que salta pels aires. Tot i això, des del club encara no volen donar per perdut el tècnic però potser ja és massa tard per refer ponts i més considerant que quan s’escolta una proposta és que hi ha motius per marxar. Siguin econòmics o de projecte, això és un interrogant que ha de respondre el mateix Rubi. Les pròximes hores han de ser clau per acabar de dibuixar cap a on apunta el futur del tècnic i si l’Espanyol ha d’activar les opcions d’un relleu a la banqueta.

El club està en estat de xoc. Des de feia setmanes li havien ofert al tècnic una millora en els seus emoluments futurs i ampliar el seu contracte una temporada més. Els futbolistes també estan digerint la possible marxa i molts també ha deixat patent la seva incredulitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)