Espanyol

Dani surt en defensa de Rubi

Espanyol. “De pesseter res, és un professional, no sé què ha pogut passar. No és la persona que es vol pintar ara. El conec, és un gran entrenador i perdem una persona molt vàlida” ha dit

L’expresident de l’Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha sortit en defensa de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’. “De pesseter res, és un professional, no sé què ha pogut passar. Quan llegeixo segons quines coses. No és la persona que es vol pintar ara, és bona persona, gran entrenador i em sap molt de greu perquè el conec i sé el bon professional que és, perdem una peça molt vàlida. És que és molt bo”, ha dit l’exmandatari, en declaracions a TV3. El mandatari el coneix bé al preparador que és de Vilassar de Mar com ell i amb qui ha coincidit en diverses ocasions.

Aquesta visió contrasta amb l’opinió de l’exdirector esportiu, Jordi Lardín. “Després de com ha anat la temporada i havent tingut paciència amb ell sobta una mica. Si entenc a Rubi? Pot passar qualsevol cosa, no crec que sigui la decisió més justa amb la paciència que s’ha tingut amb ell, però no estic en el dia adia i ha de tenir els seus motius. Quan una directiva ha tingut paciència amb tu i t’han donat temps i tranquil·litat per treballar, no és gaire comprensible però el futbol no és agraït”, ha analitzat Lardín en declaracions a Esport Cope i ha afegit “però en aquest cas és especialment desagraït amb qui l’ha portat, la direcció esportiva i la presidència. Amb Rubi dient sempre que és perico, veure aquesta situació és complicat; no ha estat agraït amb Perarnau i la direcció esportiva” i comparava la sortida de Rubi amb la de Quique Sánchez Flores. “Quique surt amb menys, el futbol no té sentiments però quan veus una directiva que ha tingut tacte amb tu costa més d’assumir, com a perico i seguidor de l’Espanyol i jo que he estat en lloc de Rufete, no ha hagut d’estar agradable”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)