Espanyol

Creure’s David Gallego

Espanyol. Donarà les mateixes eines de treball al surienc que a Rubi. És una aposta ferma i no vol que es vegi la seva arribada com un pedaç sinó com un ascens pels mèrits demostrats

David Gallego (Súria, 1972) serà el nou entrenador de l’Espanyol. Un anunci que no serà oficial fins que es tanqui el serial de la rescissió de contracte de Joan Francesc Ferrer Rubi. Fins ara aquesta situació s’està eternitzant, tot i que des del club consideren que la sortida del maresmenc és imminent. El dies passen i encara no hi ha res tancat. Tot i això, des de l’entitat blanc-i-blava asseguren que la rescissió de contracte es farà de manera amistosa i en cap cas caldrà anar a cap judici com s’ha especulat.

Ara totes les mirades es concentren en la tria de David Gallego. El surienc ha guanyat la carrera a l’ex del Girona per aconseguir les regnes de l’Espanyol. La direcció esportiva ha apostat per la línia de continuïtat. L’estil de joc, similar al de Rubi, i el seu profund coneixement del planter són els elements que han pesat per decantar-se per la seva tria. En cap cas, el club considera que el seu perfil més econòmic, quant a salari, hagi estat definitiu. Però ara els dubtes que sorgeixen són si el club posarà tota la carn a la graella per configurar una plantilla amb prou força per afrontar tres competicions. L’Espanyol afronta un any il·lusionant amb el retorn a Europa i Gallego està motivat i amb una il·lusió colossal davant el repte de la seva vida. Tot i això, el surienc té caràcter i voldrà tenir les eines necessàries per tenir un fons d’armari suficient per gestionar una temporada dura i intensa des del primer moment. Cal recordar que la disputa de les tres rondes prèvies de l’Europa League marcarà molt el funcionament intern i la gestió de la plantilla. Gallego apostarà per molts futbolistes del planter. Començant pels actuals com Marc Roca, Melendo o Pedrosa. Però també podria donar l’alternativa a molts futbolistes que ha tingut a les seves ordres en l’últim any al filial. No li tremolarà el pols per donar minuts a certs jugadors que li mereixen tota la confiança.

Tot i això, també voldrà algun fitxatge i més en vista de la més que probable sortida de Mario Hermoso. A l’entitat ja tenen coll avall que aquest serà el traspàs que es farà a l’estiu. La projecció del futbolista combinada amb el fet que només li queda un any de contracte i que té un dels sous més baixos de la plantilla configuren un còctel ideal per a la seva marxa. Jugador clau aquesta temporada, s’haurà de trobar un recanvi de nivell i més tenint en compte la lesió de llarga durada de David López, que no tindrà l’alta fins a finals d’octubre o principis de novembre. Tot i això, el full de ruta de les noves contractacions serà el mateix que estava dibuixat amb Rubi. Retocs quirúrgics, un per línia, si no hi ha sortides.

Gallego necessita fitxatges i també una confiança implícita i total en la seva manera de portar el grup. No vol convertir-se en un nou Tintín Márquez. Ara la situació d’estabilitat que hi ha al club és diametralment diferent de la de fa deu anys i això juga al seu favor. A més, tindrà l’ajuda dels pesos pesants del vestidor que l’ajudaran en la gestió interna del dia a dia. Un detall important i no menor per donar consistència al seu projecte. I és que tots els estaments del club s’han alineat per creure’s la figura de David Gallego. Un tècnic que s’ha fet com a entrenador a l’Espanyol i que ara veurà com la seva paciència tindrà una gran recompensa. El club donarà al surienc les mateixes eines de treball que a Rubi. És una aposta ferma i no es vol que es vegi la seva arribada com un pedaç sinó com un ascens pels mèrits demostrats.

PERFIL IDONI

En cap cas, el club considera que el seu perfil, més econòmic, hagi estat definitiu

ELS FITXATGES

Se seguirà el mateix full de ruta: retocs quirúrgics si no hi ha sortides
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)