Espanyol

Gallego: “No us fallaré”

Espanyol. El nou tècnic s’ha convertit en la gran sorpresa de l’aplec de Penyes i s’ha dirigit a una afició entregada que l’ha ovacionat. “Us necessitem, arriba una temporada molt exigent”

David Gallego ha estat l’element sorpresa de l’Aplec de Penyes a Sant Sadurní. El surienc ha pujat a l’escenari després del pregó de Rafa Marañón. L’ovació al nou tècnic ha estat total des del primer moment. “La meva satisfacció és la vostra. Soc perico, soc un dels vostres i no us fallaré. Fa poc estava a baix com vosaltres” ha dit el preparador que ha afegit. “La nostra força és que l’aficionat estigui identificat amb l’equip i és el que volem. Farem una aposta en què la gent vegi que l’equip representa els seus valors guanyi o perdi”, ha explicat el tècnic visiblement emocionant per tot el que està passant aquests dies. “Vull donar-vos les gràcies pel vostre suport durant tot l’any. Hem tornat a Europa després de 12 anys i l’anterior cos tècnic ha fet un gran esforç. Ara heu de descansar i agafar forces pel que vingui perquè caldrà un sobreesforç per la temporada que arriba”, ha reblat el surienc que va ser acomiadat amb una sonora ovació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)