Espanyol

Diego López es queda sol

Espanyol. La sortida d’Edu Frias, porter del B que s’entrenava habitualment amb el primer equip, combinada amb l’adeu de Roberto, deixa el gallec com a l’únic porter. Fitxar-ne un altre és una de les prioritats de l’estiu

Edu Frias, que acabava contracte aquest 30 de juny, ha decidit no acceptar l’oferta de renovació del club i posa punt i final a la seva vinculació amb l’entitat blanc-i-blava. Una situació que afecta directament al primer equip. Edu Frias era el tercer porter de l’equip i després de la seva marxa, combinada amb la sortida de Roberto Jiménez cap al West Ham, deixa l’Espanyol amb un únic porter a la primera plantilla: Diego López. Una situació que l’Espanyol haurà de corregir el més aviat possible. I és que una de les urgències que té el club en la propera finestra de contractacions és l’incorporació d’un porter per fer parella amb el gallec. O Pulpo acaba contracte al 2020 i els dubtes de l’entitat és fitxar ara un porter de cert recorregut i experiència per ser el porter titular en un període de temps curt o bé apostar per un porter més veterà i endarrerir la gran aposta sota pals pel curs vinent quan Diego López acabi contracte. Tot i això, també caldrà veure si el gallec segueix més enllà del 2020. Diego López sempre s’ha mostrat obert a aquesta possibilitat però la renovació serà a la baixa i mai pels emoluments que està cobrant ara mateix on és un dels més ben pagats de la plantilla. Tot i això és una decisió important i més, tenint en compte, la disputa de l’Europa League que carrega més el calendari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)