Espanyol

Wu Lei encara la segona fase de la recuperació

Espanyol. El davanter segueix a la Xina un pla específic per millorar la mobilitat de la seva espatlla esquerra. El punta va passar pel quiròfan el passat 23 de maig

Wu Lei es troba a la Xina, on continua amb el procés de recuperació de l’operació a l’espatlla esquerra a què va ser sotmès el passat 23 de maig. El davanter ha entrat en la segona fase de la recuperació en la qual es fa especial èmfasi en la mobilitat, en el reforç muscular de la zona afectada i en el control motor de l’articulació. Manolo González, cap dels serveis mèdics del club, està seguint presencialment l’evolució del futbolista. Un fet que no és nou per ell i que ja va fer, ara fa un parell d’estius, amb Òscar Duarte a Costa Rica. Llavors va treballar amb el defensa per recuperar el seu genoll víctima d’un trencament del lligament.

Ara Wu Lei també està seguint una pauta estricta de recuperació per millorar l’estabilitat de l’articulació. El dia de l’operació es va establir una primera fase de fisioteràpia d’unes quatre setmanes de durada i, posteriorment, ha començat una fase de readaptació progressiva que s’allargarà al voltant de quatre setmanes.

Wu Lei ha aprofitat aquests dies per visitar la seva família a Xangai però continua treballant diàriament en la seva recuperació. Està previst que el davanter torni a Barcelona a finals de mes i que continuï a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el seu procés de readaptació fins a incorporar-se a la disciplina de grup amb la resta dels seus companys. La intenció del club és que estigui disponible per jugar el primer partit de la fase eliminatòria de l’Europa League el 25 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)