Espanyol

El primer rival, d’Islàndia o d’Estònia

Espanyol. Els blanc-i-blaus jugaran la primera eliminatòria d’Europa League contra l’Stjarnan o el Levadia Tallinn

El retorn de l’Espanyol a Europa serà a Islàndia o a Estònia, tal com va determinar el sorteig que es va fer ahir. El conjunt blanc-i-blau haurà de disputar la fase de classificació de l’Europa League contra el guanyador de l’eliminatòria prèvia entre l’Stjarnan islandès o el Levadia Tallinn estonià. El partit d’anada es disputarà el 25 de juliol a l’RCDE Stadium, i l’1 d’agost serà la tornada a domicili.

“L’afició podrà acompanyar l’equip a Europa després de dotze anys. L’objectiu és arribar a la fase de grups, i encara que els primers equips no siguin de primer nivell europeu, hem d’anar pas a pas”, va manifestar el vicepresident, Carlos García Pont, després de saber els rivals. Per classificar-se per a la fase de grups, l’Espanyol haurà de superar tres eliminatòries que es disputaran, en format d’anada i tornada, consecutivament cada dijous del mes d’agost.

Els rivals

L’Espanyol sabrà qui serà el seu rival el 18 de juliol, un cop s’hagi disputat la tornada de l’eliminatòria prèvia. L’Stjarnan és, ara mateix, setè en la lliga islandesa (l’any passat va acabar tercer), mentre que el Levadia és segon a Estònia (el curs passat va ser subcampió).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)