Espanyol

Encara aposta per l’Espanyol

Espanyol. Tot i les bones propostes que li arriben, la darrera des del València, Borja Iglesias valora molt sentir-se important en el seu equip, i això ho té assegurat vestit de blanc-i-blau

Cada dia apareix el nom d’un nou club interessat en Borja Iglesias; l’últim ha estat el València, però el jugador no sembla disposat, de moment, a canviar d’equip. Ahir ho va deixar molt clar a la seva ciutat natal, Santiago de Compostel·la, en l’acte de presentació del campus que porta el seu nom. “El meu cap està posat en l’Espanyol. La il·lusió que tinc per la temporada que ens espera és molt gran i tinc moltes ganes de començar-la. Viurem una temporada que ens emocionarà a tots. Ara com ara estic molt tranquil perquè soc jugador de l’Espanyol, i a priori no fa pinta que això hagi de canviar”, va deixar anar. Vestit de blanc-i-blau, Borja és protagonista principal, se sent valorat i estimat. El gallec, a més, considera que aquí encara no ha tocat sostre i que el curs vinent li ofereix una molt bona oportunitat amb la disputa de l’Europa League. La proposta que li faci ballar el cap haurà de suposar-li un salt molt gran.

Mentrestant, a les oficines de l’RCDE Stadium tenen molt clar que el Panda no marxarà per menys diners que els 28 milions d’euros que determina la seva clàusula de rescissió. Més encara tenint en compte que es deuen 7,5 milions al Celta pel seu fitxatge i que el club de Vigo percebria un 5% del traspàs del davanter. Així li ho han comunicat al Betis i també al València, l’últim a afegir-se a una llista de pretendents en la qual també hi ha dos equips de la Premier League, com són l’Everton i el West Ham. El passat valencianista de Borja, que va formar part del futbol formatiu del club de Mestalla entre els 14 i els 17 anys, i el caramel de jugar la Champions, podrien pesar més que la figura de Rubi si el jugador decidís marxar, però no deixar la lliga estatal. En tot cas, i per bé que l’estiu és molt llarg, de moment Borja continua sent futbolista de l’Espanyol.

OFERTA SEDUCTORA

La Champions i el seu passat en el planter del València podrien fer-li ballar el cap
Estic molt tranquil perquè soc de l’Espanyol, i ‘a priori’ no fa pinta que això hagi de canviar
Borja Iglesias
El meu cap està posat en l’Espanyol. La il·lusió que tinc per la temporada que ens espera és molt gran

La botiga de la Rambla obrirà de forma permanent

L’Espanyol reobrirà, ara de manera permanent, la botiga de la Rambla de Barcelona que, durant el mes de maig, va obrir durant tres dies. La resposta d’aquella prova pilot, feta just abans de l’últim partit de la temporada, va ser tan positiva que el club blanc-i-blau ha decidit apostar per un establiment al centre de la capital de Catalunya on, a més de comercialitzar els seus productes oficials, pugui vendre entrades. A més, l’Espanyol pretén que sigui un punt de trobada per als seus socis i aficionats i un lloc on es puguin fer diferents actes, com ara presentacions de llibres. El cost del projecte, entre el personal i el lloguer de la botiga, serà d’uns 400.000 euros. A les oficines de l’RCDE Stadium consideren que aquesta inversió reforçarà la imatge del club i la seva vinculació amb Barcelona. Segons el web Pericosonline, la botiga podria obrir les seves portes durant aquest mateix estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)