Espanyol

Hermoso, qüestió de fermesa

Mercat. L’Espanyol no deixarà sortir fàcilment el central, continua demanant a l’Atlético els 40 milions de la clàusula i fins que l’oferta no s’acosti a aquesta quantitat no pensa vendre

L’Espanyol té clar que el traspàs de Mario Hermoso és una qüestió econòmica però també estètica. En la nostra edició del passat 17 de juny informàvem que el club blanc-i-blau volia marcar tendència amb el traspàs del central madrileny. Amb una economia equilibrada, ara està en condicions d’exigir la clàusula total pels seus millors actius i Hermoso n’és un tot i que li quedi només un any de contracte. L’Atlético de Madrid vol anar de rebaixes i, jugant amb el fet que al defensa només li queda un any de contracte, forçar una negociació a la baixa. El club català va en el camí invers i fins que no s’arribi a una xifra que consideri correcta no es mourà. I aquesta s’ha d’acostar a la clàusula de rescissió, un fet que ara no es produeix. L’Espanyol sap que podria perdre una venda milionària però s’haurà guanyat el respecte i a llarg termini serà beneficiós per al club. L’exemple més clar és la manera de treballar de l’Athletic. Sempre demana la clàusula i ha perdut jugadors pel camí com Fernando Llorente i per poc el porter Kepa. Però a la llarga ha fet vendes milionàries amb el mateix Kepa, Laporte, Herrera o Javi Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)