Espanyol

Batega amb Barcelona

Espanyol. Obrirà demà la RCDE Store La Rambla de manera permanent. Un espai en una zona de referència de la Ciutat Comtal que potenciarà la imatge de marca de l’entitat

L’Espanyol batega amb Barcelona i obrirà demà la RCDE Store La Rambla, espai on es vendran tots els productes oficials del club: tant l’equip de joc, com la roba tècnica i casual i diferents articles oficials amb segell blanc-i-blau. Amb aquesta acció estratègica, el club blanc-i-blau continua impulsant i enfortint la marca per generar visibilitat, acostar el club als seus seguidors i atraure nous aficionats en un dels epicentres turístics més destacats de la ciutat de Barcelona. El nou espai ja va tenir un primer tast els passats 16, 17 i 18 de maig. La bona acollida ha empès el club a fer una botiga permanent del local a la mateixa localització: la Rambla, 68, cantonada amb el C/ Ferran, al centre de la Ciutat Comtal. El nou espai disposa de 120 m² i estarà obert tots els dies, de dilluns a diumenge, de les 11 del matí a les 9 del vespre. Així, l’entitat barcelonina posa fi a una demanda històrica dels socis, aficionats i seguidors blanc-i-blaus: l’obertura d’un espai de venda al públic d’articles oficials del club al centre de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)