Espanyol

Alfa Semedo se'n torna al Benfica després d'una experiència efímera

Espanyol. El migcampista portuguès ha viscut una curta cessió al club blanc-i-blau on només ha estat 42 minuts sobre el terreny de joc

L’Espanyol ha donat per tancada l’etapa d’Alfa Semedo. El migcampista va arribar el gener, dins de l’operació que va portar Facundo Ferreyra, des del Benfica. El jugador marxa sense fer soroll. El mateix que ha fet sobre la gespa on pràcticament ha estat invisible a ulls de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ que reclamava un migcampista amb potència física però es va trobar amb un jugador encara per fer i amb problemes per entendre el sentit tàctic del joc. La resultant és que només ha participat en 42 minuts a la lliga repartits en tres partits. Especialment dur va ser el partit davant l’Osca, al RCDE Stadium, on Semedo havia de sortir com a revulsiu i més que dona calma i tranquil·litat va deixar atònits a la parròquia blanc-i-blava amb les seves imprecisions constants lluny de la qualitat que sembla atesorar per qui l’ha vist jugar a Portugal. El jugador encara és jove per progressar. Farà 22 anys el 30 d’agost però ho farà lluny de l’Espanyol on no ha deixat petjada i deixar a l’aire una sensació de fitxatge indescriptible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)