Espanyol

L’Espanyol es fixa en Bounou

Mercat. El porter del Girona és a l’agenda del conjunt barceloní per fer parella amb Diego López; tot i això, els blanc-i-blaus saben que han de pagar traspàs i les urgències per configurar la plantilla el poden obligar a triar una via més econòmica

L’Espanyol necessita un porter per afrontar una temporada exigent, i més després de la marxa de Roberto. L’equip blanc-i-blau torna avui a la feina i ho farà només amb un porter del primer equip: Diego López. El gallec busca parella. El club blanc-i-blau fa temps que busca un complement i els dubtes són diversos depenent de com es vulgui enfocar la temporada que ve. Hi ha dues vies. Apostar per un porter de transició mitjançant una cessió i fer una forta inversió d’aquí a un any, quan Diego López acabi contracte; aquesta és la via que rumien els responsables tècnics. Tommy N’Kono i Jesús Salvador, entrenadors de porters, ja han presentat diversos perfils de contractacions al director de futbol professional, Rufete. Ara mateix tot es resumeix en un tema econòmic. Fer ara una inversió o bé allargar la situació fins l’estiu que ve. En el cas de triar la via de la inversió, el porter del Girona Yassine Bounou, per edat, 28 anys, i trajectòria, seria un dels més ben situats, a més de tenir la predisposició del marroquí de jugar a primera, però l’Espanyol sap que haurà de pagar traspàs i ara mateix, fins que no es formalitzin les sortides de Borja Iglesias i Mario Hermoso, no podrà moure’s gaire en el mercat i depenent de les urgències de la plantilla es podria decantar per una opció més econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)