Espanyol

Pendents dels moviments del Betis i l’Atlético

Espanyol. Els diners que ingressaran ‘colchoneros’ i bètics amb els traspassos de Griezmann i Lo Celso, respectivament, poden desencallar els traspassos de Borja Iglesias i Mario Hermoso

L’Espanyol espera els moviments d’altres clubs per moure fitxa en el mercat. Per això té un ull posat en l’Atlético de Madrid i el Betis, els principals pretendents de Mario Hermoso i Borja Iglesias, que estan pendents de tancar, de manera imminent, algunes operacions que els proporcionaran una bona entrada de diners, com són, respectivament, les d’Antoine Griezmman i Giovanni Lo Celso. Amb les butxaques plenes serà més fàcil que colchoneros i bètics desencallin les negociacions amb el club blanc-i-blau pels traspassos dels dos futbolistes més interessants de la seva plantilla. Per Borja Iglesias, l’Espanyol no acceptarà ni un euro menys que els 28 que marca la seva clàusula de rescissió. I més si és el Betis, el club que s’ha emportat Rubi i que es va emportar Pau López, qui el vol. A més, l’entitat de Cornellà-el Prat vol cobrar al comptat. Res de terminis. Quant a Mario Hermoso, no demanaran menys de 30 milions a l’Atlético, tot i que la seva clàusula és de 40. D’aquests, la meitat aniran al Real Madrid, que encara té la meitat de la propietat del jugador.

Parla el capità

Hermoso s’incorporarà dilluns que ve a la feina. La resta del grup va viure ahir el segon dia de pretemporada, amb les habituals revisions mèdiques a la Clínica Corachán. Allà va ser on, al matí, el capità blanc-i-blau, Javi López, va complir amb la tradició d’atendre la premsa. “Coneixem David Gallego de l’etapa anterior. Té caràcter i ambició, i moltes ganes d’implementar el seu model de joc, perquè d’aquí a tres setmanes tenim el primer partit d’Europa League”, va comentar, interrogat sobre el nou entrenador. López va destacar que aquesta serà una pretemporada atípica, “perquè començarem competint”, i va convidar els seus companys a concentrar-se només a preparar-se per competir. “Més enllà de parlar de fitxatges i de vendes, els jugadors hem de centrar-nos en el dia 25, perquè és el partit més important de la història recent de l’Espanyol. Disposem de tres setmanes per adaptar-nos a la idea i per arribar a la primera eliminatòria, que serà un dels moments més importants de la meva carrera futbolística”, va sentenciar.

EL CAPITÀ

Ens hem de centrar en el dia 25, és el partit més important de la història recent de l’Espanyol
Javi López
DEFENSA DE L’ESPANYOL

INFLEXIBLES

Per Borja volen els 28 milions al comptat i per Hermoso no baixaran de 30

Wu Lei explica per què va triar l’Espanyol

En declaracions al web Transfermarkt, Wu Lei ha revelat que hauria pogut signar per un bon grapat d’equips europeus l’any 2013, però que, per la seva joventut (tenia 22 anys), va decidir continuar la carrera al seu país. El davanter xinès va explicar també que, quan va decidir fer el salt d’Àsia a Europa, tenia tres pretendents, a més de l’Espanyol, i que es va decidir pel club blanc-i-blau perquè li va semblar que tindria més temps de joc. A més, el futbolista va valorar que l’Espanyol el seguís durant moltes temporades, un fet que li va oferir més seguretat. Ara mateix, Wu Lei, que està disposat a continuar durant molt de temps en el futbol europeu, només té el cap centrat a fer una preparació durant aquest estiu amb l’Espanyol, a les ordres de David Gallego, que li permeti afrontar amb garanties la temporada 2019/20. El xinès està especialment il·lusionat amb l’Europa League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)