Espanyol

Treballant sense pressió

Espanyol. Màxima tranquil·litat als despatxos de Cornellà-El Prat per afrontar el mercat estival previ a la temporada 2019/20, no hi ha necessitat de vendre ni tampoc de fitxar

Si fa un any l’Espanyol estava a punt d’anunciar el fitxatge de Borja Iglesias, que arribava per ocupar el lloc que acabava de deixar lliure Gerard Moreno, aquest any encara no hi ha hagut cap moviment de mercat considerable en el club blanc-i-blau. Ni d’entrada ni de sortida. De fet, la situació és la mateixa: hi haurà tantes incorporacions com jugadors marxin. L’àrea esportiva del club, encapçalada per Òscar Perarnau i Rufete, treballa amb la màxima tranquil·litat, perquè no té la necessitat imperiosa de vendre. Per això l’Espanyol es manté ferm a l’hora de demanar les clàusules de rescissió de Mario Hermoso i de Borja Iglesias, dos futbolistes pretesos, respectivament, per l’Atlético de Madrid i el Betis. I així serà també amb els pretendents de Marc Roca, que, després del seu bon paper en l’Eurocopa sub-21, està més que mai a l’aparador.

De la mateixa manera que no hi ha necessitat de vendre, tampoc no hi ha necessitat de fitxar. La columna vertebral de la plantilla blanc-i-blava serà la de la temporada passada, sempre que no hi hagi cap club disposat a pagar clàusules de rescissió. Així, si finalment no marxa ningú, l’Espanyol només farà ús d’un petit romanent de quatre milions d’euros per apuntalar la plantilla amb un porter, un defensa central, un mig defensiu i un extrem. El porter arribaria cedit, per ocupar el lloc de Roberto. El defensa central és Bernardo, que substituirà Òscar Duarte. El mig defensiu ha de ser algú que surti al mercat a bon preu. Finalment, l’extrem només vindrà en el cas que l’equip de David Gallego es classifiqui per a la fase de grups de l’Europa League.

Per altra banda, igual que fa un any, es busca una sortida per a Hernán Pérez, un dels futbolistes que més cobra de la plantilla blanc-i-blava. El davanter paraguaià, a qui encara queda un any de contracte, no ofereix un rendiment que justifiqui el seu nivell de sou

A BAIX PREU

Si no surt ningú, arribaran un porter, un central, un mig defensiu i un extrem

EN ESPERA

L’Espanyol només anirà al mercat si marxa algun dels seus pesos pesants

Puado: “Confiem en Gallego”

Després del tercer, i últim, dia de revisions mèdiques a la clínica Corachán de la plantilla blanc-i-blava, va atendre els mitjans el jove Javi Puado. El jove davanter del planter va parlar en termes similars als del seu capità, Javi López: “Estem centrats a preparar bé la primera eliminatòria de l’Europa League, per arribar al dia 25 de la millor manera i deixar-la encarrilada. També volem començar amb bon peu la lliga. Estem en època de mercat, sí, i ho assumim amb la major normalitat, tot i que tampoc parlem gaire d’aquests detalls”, va dir. Sobre David Gallego, un tècnic que coneix bé perquè va coincidir amb ell a l’Espanyol B, Puado només va tenir bones paraules: “És molt bon entrenador, un home de la casa i sap el que vol. Confiem plenament en ell. És veritat que ja sé com treballa, però depèn de mi, de com estigui perquè confiï en mi.” Finalment, el jugador català va valorar molt positivament el gran nombre de socis que han renovat el carnet: “És un punt més de motivació. Que s’ompli el camp ens ajuda.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)