Espanyol

Calzón passa a la reserva

Espanyol. El decà dels delegats del futbol professional deixarà d’exercir a l’Espanyol després de 40 anys de servei. Seguirà vinculat al club fent funcions de responsable de competicions

José María Calzón, de mutu acord amb l’Espanyol, deixarà de ser delegat del primer equip a partir d’aquesta temporada. El càrrec l’ocuparà Guillem Calzón, qui ja ho va ostentar en els partits fora del RCDE Stadium durant el passat curs. Així mateix, Guillem Calzón assumirà les funcions administratives i operatives corresponents a aquesta funció.

És el punt i final de la trajectòria del decà dels delegats del futbol professional. José Maria Calzón feia 40 anys que havia estat el delegat de l’Espanyol i tota una referència per la multitud de generacions de futbolistes que han passat pel club blanc-i-blau. Un referència per molts i una enciclopèdia de referència per tots els seus companys de professió. Un mite blanc-i-blau que passa a la reserva. I és que José Maria Calzón seguirà vinculat al club desenvolupant les funcions de responsable de competicions, delegat de camp i oferirà el seu suport a la transferència de funcions al nou delegat aprofitant el seu coneixement d’aquesta funció.

En els propers mesos el club té previst fer un acte públic per agrair públicament la seva trajectòria i professionalitat al llarg dels 40 anys que porta vinculat a l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)