Espanyol

espanyol

el primer fitxatge

Bernardo ja és perico

Mercat. El central del girona es converteix en el primer fitxatge de l’Espanyol del curs 19/20. Ocuparà el lloc de Duarte. Arriba cedit amb opció de compra. Dilluns anirà a l’estada de Navata

Bernardo Espinosa (Cali, Colòmbia, 1989) ja és nou jugador de l’Espanyol. El club blanc-i-blau acaba d’anunciar la seva contractació. El defensa arriba cedit amb opció de compra. Una negociació que ja estava molt avançada des de fa setmanes però que no s’ha fet oficial fins aquest matí. El fitxatge del colombià té com a a missió apuntalar l’eix defensiu de l’equip blanc-i-blau després de la marxa d’Óscar Duarte. Era una prioritat de la direcció esportiva. Cal tenir en compte la baixa de David López (no tornarà fins al novembre, per un trencament de genoll) a tot això s’hi afegeix la possible sortida, ara en punt mort, de Mario Hermoso a l’Atlético de Madrid. Així doncs, els blanc-i-blaus només tenien dos centrals per afrontar l’inici de la prèvia de l’Europa League el 25 de juliol: Naldo i Lluís López, que tindrà fitxa del primer equip. Tocava moure’s, i bé, i aquí entra la figura del central del Girona. El colombià té contracte fins al juny del 2021 i una de les fitxes més altes del conjunt de Montilivi. Els gironins necessitaven treure’s pes salarial després del descens. El colombià ve a reforçar la nòmina de centrals i a ocupar el lloc d’Óscar Duarte. L’internacional té una clàusula en el seu contracte on podia sortir cedit en el cas d’un descens. El nou jugador blanc-i-blau, que s’ha sotmès a la pertinent revisió mèdicai serà presentat en els propers dies a l’hotel de concentració de Navata, a on es desplaçarà l’equip aquest dilluns i ja coneixerà el seus nous companys.

Bernardo ha estat un jugador important en els últims dos anys a Girona, en què ha estat titular habitual a l’eix de la defensa. En la seva última temporada a Montilivi ha disputat 31 partits de titular i s’ha convertit en el sisè futbolista amb més minuts, només darrere de Bounou, Portu, Pere Pons, Juanpe i Stuani. Internacional amb Colòmbia, per qui el Girona va pagar prop de 4,5 milions d’euros fa dos anys, destaca per la seva corpulència: 1,92 m d’alçada. Té experiència a primera, és un veterà (farà 30 anys l’11 de juliol). Té un estil semblant al de Naldo. Eficaç en el joc aeri i posicional. Ocuparia el lloc de tercer central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)