Espanyol

espanyol

la marxa del gironí a la roma

Pau deixa diners a la caixa

Espanyol. El gironí, que marxarà a la Roma, deixarà un 3 per cent del traspàs a les arques blanc-i-blaves. Una quantitat de 720.000 euros que s’haurà de repartir amb el Tottenham

Pau López tancarà en les pròximes hores el seu fitxatge amb la Roma. El porter ja té un acord verbal i ha abandonat la concentració del conjunt andalús a Montecastillo. El traspàs només està pendent de l’oficialitat. El club transalpí pagarà uns 24 milions d’euros més el 50 per cent dels drets econòmics de Tonny Sanabria. Pau López va marxar lliure, fa un any, de l’Espanyol i el club blanc-i-blau veu com ara, quines coses, li tocarà rebre un bon pessic pel mecanisme de solidaritat relatiu als anys de formació del gironí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Concretament un 3 per cent del traspàs del porter, al club transalpí, deixarà una bossa de 720.000 euros. Uns diners on el Tottenham també li tocarà rebre una part per l’any que va jugar als Spurs (16/17) on Pau encara estava en edat sub’23. I és que aquestes quantitats, del fons de solidaritat, es reparteixen entre els equips on ha jugat el futbolista entre els 15 i 23 anys. La majoria dels 720.000 euros aniran a les arques de l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)