Espanyol

espanyol

parla el nou fitxatge

Iturraspe: “Estic desitjant començar”

Espanyol. El nou jugador de l’Espanyol arriba per donar experiència i fortalesa a la medul·lar. “He de competir al màxim pel lloc perquè això és la millor manera d’aportar”

“Estic molt content, aquest és un club gran i important. Estic desitjant començar”, ha explicat el nou jugador de l’Espanyol, Ander Iturraspe en declaracions als mitjans oficials del club blanc-i-blau. El mig basc s’ha convertit en la segona incorporació de l’Espanyol i arriba per reforçar la medul·lar després de 320 partits a l’Athletic on ha jugat les darreres 11 temporades. “Fa molts anys que estic a primera amb molts partits i crec que puc aportar al vestidor i també molt treball recolzant el grup en què calgui”, ha explicat el basc que sap quin rol ha de tenir dins de l’equip. “He de competir al màxim pel lloc perquè això és la millor manera d’aportar”.

Per últim, el jugador veu llaminer el fet de jugar una competició continental. “Al final és un extra jugar a Europa. A tots els jugadors ens agrada i les prèvies ja arriben ara i toca posar-se al dia”, ha reblat el futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)