Espanyol

L’Espanyol presenta Iturraspe i Bernardo

Espanyol. El migcampista basc i el defensa hispano-colombià es mostren il·lusionats amb el projecte blanc-i-blau de la pròxima temporada

L’Espanyol ha presentat aquest migdia Ander Iturraspe i Bernardo Espinosa, els dos primers fitxatges per a la temporada 2019/20. Acompanyats de Carlos Garcia Pont i de Rufete, a Navata, el migcampista i el defensa han realitzat la primera compareixença davant els mitjans de comunicació.

Aquestes són les frases més destacades de la presentació:

Rufete: “És important que a l’Espanyol estiguin els que hi vulguin estar. Estem orgullosos que hagueu apostat pel nostre club i per família espanyolista”

Bernardo: “Sóc un afortunat per poder participar en aquest projecte. Arribo amb il·lusió i disposat a tornar aquesta confiança. Estic molt content i agraït”

Iturraspe: “És la primera vegada que canvio d’equip, tenia clar que aquest era el moment. L’Espanyol és un club perfecte. Tinc molta il·lusió i ganes d’aportar el meu treball”

Bernardo: “Em sento en un moment idoni per aportar el meu gra de sorra. És un bon moment per a mi i un excel·lent moment per al club. El millor moment està per arribar”

Iturraspe: “Vinc amb ganes de sumar. Els futbolistes aprenem contínuament. Estic en una edat perfecta, físicament i mentalment. Estic convençut que el canvi em serà positiu”

Iturraspe: “Tenia clar que volia canviar. Era un final de cicle. Necessitava el canvi. Vinc d’un any dolent, però tractaré de convertir-lo en bo”

Bernardo: “El club porta una trajectòria ascendent i és el moment idoni per pujar al carro. Disputar una competició europea, que en el meu cas serà el primer cop, és una oportunitat de seguir creixent que no podia deixar passar. He prioritzat el fet esportiu”

Iturraspe: “Europa és una forma d’atreure jugadors, és un al·licient. Però el que més em condiciona és el projecte esportiu, que és molt seriós. L’objectiu és seguir creixent”

Iturraspe: “Marc Roca duu una trajectòria ascendent, té una gran qualitat. Tractaré d’aprendre de tots, a veure si també poden aprendre alguna cosa de mi”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)