Espanyol

Iturraspe i Bernardo, amb il·lusió i en el millor moment

Presentació. El migcampista i el defensa asseguren que es troben en plena forma per ajudar l’Espanyol en una temporada molt important, per la possibilitat de jugar l’Europa League

Les dues primeres incorporacions del projecte de David Gallego, el defensa hispanocolombià Bernardo Espinosa i el migcampista basc Ander Iturraspe, es van presentar ahir a l’hotel Torre Mirona de Navata, on l’Espanyol fa la pretemporada. Acompanyats del vicepresident Carlos García Pont, i del director del futbol professional, Rufete, tots dos van coincidir a assenyalar que arriben al club blanc-i-blau amb moltes ganes i, sobretot, en un moment molt interessant, per la possibilitat de jugar competició europea. “L’Espanyol du una trajectòria ascendent, és el moment idoni per pujar al carro. Disputar una competició europea, que en el meu cas seria per primer cop, em suposa una oportunitat de seguir creixent que no podia deixar passar”, manifestava Bernardo en aquest sentit. Iturraspe, per la seva banda, reconeixia que l’atrau poder jugar l’Europa League, però no és el que més ha pesat en la seva decisió de fitxar per l’Espanyol. “Europa és una manera d’atreure jugadors, un al·licient. Però el que més em condiciona és el projecte esportiu, que és molt seriós”, deia el migcampista, que precisament arriba de l’equip a qui l’Espanyol va robar la setena posició en la darrera jornada de lliga.

Ander Iturraspe va explicar que la seva decisió de deixar l’Athletic Club va ser molt meditada i que l’Espanyol era la millor opció. “Tenia clar que volia canviar, era un final de cicle i necessitava un canvi. No he tingut por. Arribo amb els ulls ben oberts, per aprendre de tots i de tot”, va comentar. “És la primera vegada que canvio d’equip, tenia clar que aquest era el moment. L’Espanyol és un lloc perfecte. Un club històric, una ciutat meravellosa, tinc referències positives del vestidor...”, va manifestar també. La temporada 2018/19 no va ser gens bona per al mig centre: només va jugar tres partits de lliga i dos de copa. “Vinc d’un any dolent, però d’això també se n’aprèn. Tractaré de convertir-lo en bo”, va respondre, en aquest sentit. En tot cas, Iturraspe, de 30 anys, assegura que té una edat perfecta i que es troba molt bé “físicament i mentalment”.

Bernardo Espinosa coincideix amb el seu nou company a assegurar que arriba en un moment bo. “Sento que estic en un moment idoni per aportar el meu gra de sorra. És bon moment per a mi i també per al club. El millor moment de la meva carrera? Sempre m’agrada pensar que encara ha d’arribar”, va deixar anar. El defensa va tenir bones paraules per al Girona, on assegura que ha passat dues bones temporades: “Els dos anys a Girona han estat meravellosos, el tracte ha estat molt bo. Ara arribo a un equip geogràficament pròxim a Girona, i és normal que hi hagi hagut rivalitat. Però no va més enllà.”

ELS PROTAGONISTES

L’Espanyol du una trajectòria ascendent, és el moment idoni per pujar al carro. No podia deixar passar l’oportunitat de jugar a Europa
Vinc d’un any dolent, però d’això també se n’aprèn. Estic en un bon moment, físicament i mentalment
Ander Iturraspe
JUGADOR DE L’ESPANYOL
És la primera vegada que canvio d’equip; tenia clar que aquest era el moment i que l’Espanyol és un lloc perfecte
He passat dues temporades meravelloses a Girona, el tracte ha estat molt bo
Bernardo Espinosa
JUGADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)