Espanyol

Gallego i el factor temps

Pretemporada. El surienc treballa contra rellotge per aprofundir en els automatismes del seu estil per arribar en les millors condicions al primer duel de la prèvia de l’Europa League

El 25 de juliol és una data gravada amb foc en el pensament de tota l’expedició que és aquests dies a Torre Mirona. Gallego va fer ahir la primera sessió d’entrenament oberta de l’estada. Allà se’l va veure insistent i incisiu en tots els detalls de la pràctica. Era com un altaveu que descrivia totes les jugades: “És important robar la pilota però també saber què fer-ne.” La insistència en cada acció i el seu caràcter van ser una constant en tota la sessió. El temps corre en contra de Gallego, que sap que va contra rellotge per afinar la melodia del seu equip de cara a la prèvia de l’Europa League, el 25 de juliol. “Hem de tenir clars els automatisme que ell vol, tenir clara la recuperació després de la pèrdua de pilota. Això ho estem treballant molt, però un any és molt llarg i per arribar al dia 25 hem de tenir molt clars aquestes conceptes”, explicava Víctor Sánchez, que té clar que han de ser en la fase de grups de l’Europa League. “Seria una decepció no ser-hi”, hi afegia el dia en què es va saber que el tercer amistós serà contra el Sheffield Wednesday el 28 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)