Espanyol

acte social

mesures per a la reinserció

L’Espanyol dona material a la presó de Lledoners

Acte social. “Aquest gest denota qualitat humana del club i sensibilitat amb la reinserció”, ha explicat Amand Calderó, Secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima

L’Espanyol ha fet entrega, aquest matí, de material esportiu i també de peces de roba al departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Aquest material, que queda en desús per al club serà destinat al Centre Penitenciari de Lledoners. En aquesta entrega solidària ha estat present el director general corporatiu, Roger Guasch; el conseller del club, Mao Ye; el director de la Ciutat Esportiva, Eloy Pérez i el responsable de l’Àrea Social del club, Alberto Ariza. Per part del Departament de Justícia de la Generalitat ha assistit el secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Amand Calderó. També està prevista la presència d’interns del Centre Penitenciari de Lledoners. “Agraïment per la implicació de l’Espanyol pel que fa a la reinserció. El treball de la reinserció és una cosa de tots i aquest gest denota qualitat humana del club i sensibilitat. La reinserció és el millor treball per la seguretat del país i per fer una societat més igualitària i justa”, ha comentat Amand Calderó que ha valorat la pràctica de l’esport com una manera per fer una societat més justa pels 8.499 interns que hi ha actualment a Catalunya. “Set de cada deu interns participen en activitats esportives. L’activitat física és una eina de gran magnitud i poderosa per la reinserció i per fomentar hàbits saludables”.

No és la primera vegada que l’Espanyol s’implica en aquestes iniciatives i ja va fer donacions amb anterioritat amb les presons de Quatre Camins Wad-Ras. “És una acció més des de la nostra àrea social. Cada any intentem treballar amb moltes ONG i també amb les institucions penitenciàries. Ells decideixen quin ús li donaran”, ha incidit Guasch que ha afegit. “Tu has de retornar a la societat allò que et dona. L’Espanyol rep de la societat moltes coses i nosaltres hem de fer gestos per retornar a la societat i fer-la més justa i igualitària”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)